Profielfoto van TMC Wonen
TMC Wonen
Marconistraat 13, 4461 HH Goes
maandag
13:00 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 21:00
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Kasten van TMC Wonen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van kasten

Kasten specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kasten, ze zijn er in heel veel soorten, maten en uitvoeringen. Van een klein ladekastje tot een enorme vitrinekast. Een (tv-)dressoir, boekenkast of barkast. Iedere woning heeft meerdere kasten in huis met uiteenlopende functie. Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een kast? Allereerst natuurlijk op de woonstijl, je budget en de afmetingen. Zorg er voor dat je kast niet te groot is voor je interieur want dat is zonde van de ruimte. Is de kast voor functioneel gebruik of ook ter decoratie? Mogen er glazen deuren inzitten (zodat ik de kast netjes moet houden!), van welk materiaal moet het zijn en hoe zit het met het onderhoud? Ga je voor een goedkope of aanbiedingskast uit de outlet en knap je die zelf op? Of ga je voor een maatwerkkast die je helemaal zelf kunt samenstellen qua afmetingen, afwerking, kleur en handgrepen? Heel veel dingen waar je aan moet denken en daarbij helpen de adviseurs van TMC Wonen je graag! Kennis en deskundigheid in de winkel combineren we met vakkundige monteurs die het voor jou in elkaar zetten. Overtuigd? Kom maar eens langs in één van onze showrooms, of neem een kijkje in de webshop, voor (een deel van) onze collectie kasten.
Kasten merken bij TMC Wonen: The House of Furniture, ColorsInterstarCabinetHenders & HazelXOOON en Budget Home Store.

Soorten kasten

Welke soorten Kasten zijn er? Eigenlijk is het woord Kasten een breed begrip omdat we er bijvoorbeeld ook gewone en tv-dressoirs onder kunnen verstaan. Daarnaast heb voor in de woonkamer natuurlijk vitrinekasten (met glazen deuren), barkasten en broodkasten (met dichte deuren), boekenkasten (vaak (gedeeltelijk) open, met legplanken), ladekastjes (kleine modellen) en commodes. Al deze kasten zijn te verkrijgen in verschillende materiaal soorten zoals hout, metaal, glas, MDF of een combinatie. Ook zijn de uitvoeringen verschillend per woonstijl. Zo hebben klassiekere kasten vaker een sierlijst en duidelijk aanwezige handvatten terwijl moderne kasten vaker greeploos zijn en de houtstructuren minder zichtbaar door de afwerking. Kom naar TMC Wonen voor een kast of dressoir in jouw stijl!

Maatwerk bij kasten

Wat als je ruimte beperkt is of je wilt een nis helemaal opvullen met een kast? Dat is mogelijk met de maatwerkkasten van merken als The House of Furniture, ColorsInterstar en Cabinet. Allereerst bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden in je interieur. Vervolgens komen we de ruimte opmeten en wordt er een 3D-tekening gemaakt, eventueel met Virtual Reality, met een voorbeeldopstelling. Samen met jou werken naar een definitieve opstelling en wordt de maatwerkkast door onze vakkundige monteurs gemonteerd. Dit is mogelijk bij onder andere boekenkasten, wandopstellingen waar de tv in verwerkt wordt, vitrinekasten of complete wanden in de woonstijl die bij jou en je interieur past. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en maak die afspraak!

Onderhoud van Kasten

Hoe onderhoud je je Kasten? Lijkt misschien een gekke vraag omdat kasten niet op de zelfde manier gebruikt worden als bijvoorbeeld tafels en salontafels. Toch hebben kasten ook hun onderhoud nodig, zeker als het gemaakt is van natuurlijke materialen zoals hout. Zo hebben onbewerkte houtsoorten vaak baat bij het onderhoudsmiddel Teakfix gecombineerd met Natural Wood Cleaner. Ook voor andere houtsoorten en materialen zijn er onderhouds- en schoonmaakmiddelen te krijgen, in onze winkels of via de webshop. Voorop blijft natuurlijk staan dat voorkomen beter is dan genezen. Gebruik daarom altijd onderzetters of een als je iets heets op je (tv-)dressoir of in je boekenkast zet. Geen idee wat voor onderhoud jouw kast nodig heeft? Stel je vraag eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels!

Meer informatie

Voor meer informate en/of inspiratie van de kasten bezoek eens onze website