Interieurtrends 2020: vraag GRATIS Goossens Woonmagazine aan

Even heerlijk binnenkijken, lekker shoppen, een winactie en álle interieurtrends voor 2020 in het woonmagazine van Goossens. Vraag nu GRATIS aan!

11 December 2019

Benieuwd naar het Goossens Woonmagazine?

Vraag hier GRATIS aan

Heel veel wooninspiratie

Ben je toe aan een nieuwe stoel of bank? Of misschien heb je gewoon heel veel zin om je huis op te frissen met een compleet nieuw interieur inclusief de allermooiste woonaccessoires. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, wat je woonstijl is of van welke kleuren je houdt: bij Goossens Wonen vind je altijd wat je zoekt!

Jouw woonstijl is uniek

Want Goossens snapt dat jouw woonstijl persoonlijk is. Iedereen heeft nu eenmaal een andere smaak. Daarom ontwikkelden ze een collectie die uit wel 3000 unieke producten bestaat. Alles is ontworpen door hun eigen creatieve team en 'one-of-a-kind'. Want massaproducten, daar houden ze niet van.

Luxe, maar wel betaalbaar

Goossens houdt van design, maar ook van korte lijnen. Daarom houden ze de productie, het ontwerp en de kwaliteitscontroles in eigen hand. Het resultaat daarvan: betaalbare luxe meubels en woonaccessoires voor iedereen!

En heb je advies nodig? Hun interieuradviseurs staan altijd klaar voor advies; met of zonder afspraak.

Gratis woonmagazine mét een winactie

Goossens Wonen bestaat 65 jaar en om dat te vieren trakteren ze jou op een prachtig - 84 pagina’s dik - woonmagazine: een heerlijke glossy vol met inspiratie over homefashion.

Fijn om op een regenachtige zondagmiddag weg te dromen bij 3 prachtige binnenkijkers, een koninklijk blauw of industrieel interieur, handige stylingtips en natuurlijk lekker veel woon- en slaapinspiratie. Als klap op de vuurpijl organiseren ze ook nog een exclusieve jubileum-winactie. En die is meer dan de moeite waard!

Heb je al zin gekregen in heel veel wooninspiratie?

Vraag dan dit heerlijk dikke woonmagazine gratis aan. 

Leuk: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je ook nog eens € 20,00 korting op je eerste aankoop. Shop-ze!

Meer van Goossens wonen & slapen
Reacties