De handigste kantoormeubels voor thuis

Kantoormeubels zijn natuurlijk bedoeld voor op kantoor. Het thuiswerken heeft er voor gezorgd dat meer mensen ook thuis over kantoormeubels beschikken.

19 Februari 2021

De kantoormeubels zijn over het algemeen ergonomischer ontworpen en bieden daarom ook in diverse thuissituaties een uitkomst. In deze blog vertellen we je hoe je kantoormeubels naast het gebruik voor werk ook in huis kunt gebruiken!

In hoogte verstelbaar bureau

Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal voor iedere werksituatie. Doordat het kantoormeubel in hoogte verstelbaar is kan iemand van 1 meter 60 aan hetzelfde bureau werken als iemand van 2 meter. Als je door het thuiswerken een in hoogte verstelbaar bureau hebt aangeschaft, kun je deze ook voor andere doeleinden gebruiken! Als je je kinderen bijvoorbeeld op hoogte wilt laten knutselen, dan kun je het bureau op de ideale hoogte plaatsen. Zo kunnen je kinderen gemakkelijk en op hoogte lekker knutselen.

Scheidingswanden

Scheidingswanden worden geplaatst om je zo min mogelijk af te leiden van wat er om je heen gebeurt. Als je aan het werk bent met scheidingswanden om je heen, zul je het bijvoorbeeld minder snel merken als er iemand langs je loopt. Je kunt deze scheidingswanden ook op niet-werkgerelateerde momenten gebruiken. Als je bijvoorbeeld even lekker geconcentreerd wilt gamen kun je de scheidingswanden om je heen plaatsen. Zo heb je de volle focus op wat er op jouw televisie gebeurt en raak je minder makkelijk afgeleid uit het spel!

Andere kantoormeubels

Dit waren slechts twee voorbeelden van kantoormeubels die gewoon in de thuissituatie gebruikt kunnen werken. Andere kantoormeubels kunnen natuurlijk ook gewoon thuis gebruikt worden! Denk hierbij aan verlichting voor de thuiswerkplek die ergens anders in huis ook gebruikt kan worden. Daarnaast kan bijvoorbeeld de bureaustoel ook gebruikt worden als eetkamerstoel. De stoel zal echter niet zo mooi staan bij de rest van het interieur. Het is daarom raadzaam om deze enkel in de woonkamer te plaatsen als iemand hier gebruik van wilt maken. De stoel kan een goede tijdelijke oplossing zijn als iemand bijvoorbeeld last heeft van zijn of haar rug en wel een extra ondersteuning kan gebruiken!

 

Reacties