Lamellen Silhouette® Shades Luxaflex®


Luxaflex® breidt collectie lamellen Silhouette® Shades uit.

Luxaflex® heeft haar Silhouette® Shades collectie uitgebreid met een nieuwe lamelbreedte. De zachte, stoffen lamellen van de Silhouette® Shades geven een diffuse lichtinval en hebben, ondanks dat ze een gehele raampartij bedekken, niet het gesloten karakter van gordijnen. Hierdoor vormen Silhouette Shades een stijlvol en licht alternatief voor raamdecoratie. Bovendien is de nieuwe variant lamelbreedte vriendelijk voor de portemonnee, maar wordt er niet aan de vertrouwde kwaliteit ingeboet.

Silhouette® Shades, met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde, maken het mogelijk het binnenvallende licht in huis te filteren en de privacy te vergroten. Een slaapkamer die beschut is tegen spiedende ogen of een zachte zonnegloed in de woonkamer zijn dan ook in een handomdraai gecreëerd. De collectie bevatte al lamelbreedtes van 50 mm, 75 mm en 100 mm. Nu is daar ook de lamelbreedte van 63 mm aan toegevoegd.

Silhouette® Shades zijn ideaal om meubilair en houten vloeren te beschermen tegen verkleuring door zonlicht, zelfs als de lamellen open zijn. Bij geopende lamellen zorgen de Silhouette® Shades voor een UV-bescherming tot 88%. Wanneer ze gesloten zijn, is dit zelfs 99%.

De nieuwe lamelbreedte is beschikbaar in basiskleuren en extra aantrekkelijk geprijsd. Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland: “Wij merken aan de populariteit van de Silhouette® Shades collectie dat er veel behoefte is aan sfeervolle textiele raambekleding die ook UV-bescherming biedt. Door de toevoeging van deze nieuwe lamelbreedte aan onze Silhouette® Shades collectie, wordt deze collectie nog toegankelijker.”

Meer informatie: www.luxaflex.nl

Publicatiedatum: 1 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

AANBEVOLEN

De voordelen van lamellen

Lamellen zijn toepasbaar bij normale ramen en schuifpuien, maar ook bij schuine ...

Ellipse-lamel

Wie het allernieuwste wenst, kiest voor een lamel uit de Ellipse collectie. Een ...

Lederen Jaloezieën van Zonnelux

Iets exclusiefs voor uw ramen? Kies dan voor lederen jaloezieën.

Mag het een beetje roze?

Roze in het interieur, je kunt er niet meer omheen! We zien roze overal terugkom...

Advertentie