Profielfoto van Lazize Verandabouw
Lazize Verandabouw
Havenstraat 13a, 7005 AG Doetinchem
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Lamellen Terrasoverkapping

De Pergola SO! past zich aan de weeromstandigheden aan dankzij de instelbare lamellen die zelfs met de zon of schaduw kunnen meedraaien.

Lamellen Terrasoverkapping
Wat als .... je zelf het weer in je tuin of je terras zou kunnen bepalen? De Pergola SO! past zich aan de weeromstandigheden aan dankzij de instelbare lamellen die zelfs met de zon of schaduw kunnen meedraaien. Optionele ingebouwde screens en houten of glazen schuifwanden zorgen voor een microklimaat dat jij in de hand houdt.Waan je op warme zomerdagen op een zonvergoten strand terwijl je geniet van een aangename bries. Tijdens de koudere maanden zorgt de geïntegreerde verwarming voor een aangename temperatuur.

In de Pergola SO! bepaal jij de mood. Je past de stand van de lamellen, screens of andere wanden aan of je schakelt voor extra sfeer en gezelligheid de LED-verlichting in. Warm licht voor een dineetje met vrienden of familie, koud licht om comfortabel een goed boek te lezen ... Jij beslist!

Ingebouwde screens, houten of glazen schuifwanden en zelfs buitengordijnen.

Met muziek zorg je voor een rustige sfeer of zorgt voor de nodige ambiance tijdens een feestelijke avond. Met ons inventief systeem verbind je je smartphone via Bluetooth met de luidsprekers in de Pergola SO! Speel dus gerust je favoriete playlist af in je Pergola SO!

Een infraroodverwarming met een capaciteit van 2600 W, een USB-plug en een 230 V-aansluiting die discreet ingebouwd zijn verhogen het comfort.

We kunnen je terrasoverkapping ook voorzien van een projector. Ideaal voor knusse filmavonden in de tuin.


Ook 's avonds is het heerlijk toeven in je Pergola SO! Vlei je neer, ontspan en bewonder de duizelingwekkende sterrenhemel van de tientallen LED-lichtjes die inbouwden in de lamellen.


De gepatenteerde en intelligente aansturing van de lamellen berekent de ideale stand, volgens jouw eigen voorkeuren. Liever warm of toch op zoek naar schaduw? De lamellen zetten zich automatisch juist!

Laat je op deze pagina inspireren en maak een afspraak in onze showroom om de Pergola SO! live te komen bewonderen.

Let op: Onze showroom is alleen op afspraak geopend.