Profielfoto van Lazize Verandabouw
Lazize Verandabouw
Havenstraat 13a, 7005 AG Doetinchem
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Tuinkamers en Serres

Het gevoel van buitenleven. Ondanks de regen, kan het tuinfeestje nu toch doorgaan.

Een tuinkamer van Lazize betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven! Genieten van uw tuin en terras is eenvoudig als het warm en zonnig weer is, maar wat als het iets kouder is of regent? Wij hebben dé oplossing voor u! Lazize verandabouw maakt veranda's of overkappingen die, indien nodig, geheel afgesloten kunnen worden door middel van een glazen vouw- of schuifwand. Zo kunt u het hele jaar genieten van het heerlijke buitenleven! 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een niet-geïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat of wordt aangebouwd aan de woning. De tuinkamer of terrasoverkapping wordt vaak voorzien van niet-geïsoleerd glas en -profielen en is een heerlijke ruimte om in het voorjaar, de zomer en het najaar te genieten van uw tuin. De tuinkamers van Lazize verandabouw worden meestal voorzien van mooie transparante glazen vouwwanden of schuifpuien, waardoor een geweldig buitengevoel ontstaat.

Het gevoel van buitenleven. Ondanks de regen, kan het tuinfeestje nu toch doorgaan. Gewoon ‘buiten’ eten met slecht weer. Door een glasdak krijg je de ‘buiten’ ervaring mee, zonder de nadelen. Meer licht is meer energie! Daarnaast kunt u nu in alle seizoenen van uw tuinkamer gebruik maken. Het buitenseizoen wordt nu écht verlengd!


Laat je op deze pagina inspireren en maak een afspraak in onze showroom om de Tuinkamers live te komen bewonderen.