Profielfoto van Topjaloezieen.nl
Topjaloezieen.nl
Eenspan 8A, 3897 AL Zeewolde
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Plisségordijnen: controle over je privacy

Plisségordijnen zijn stijlvolle plooigordijnen die perfect zijn voor ramen waar intens, direct zonlicht op valt.

De gordijnen geven je de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel lichtinval er is. En dankzij de grote verscheidenheid aan stoffen en weefsels is er altijd een plisségordijn dat past bij je interieur.Plisségordijnen zijn geschikt voor hele gewone ramen in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor dakramen en ramen van een serre. Met een plisségordijn op maat weet je zeker dat het gordijn perfect past en kun je jarenlang genieten van prachtige raamdecoratie.

Naast controle over de lichtinval heb je met plisségordijnen ook controle over je eigen privacy. Door de gordijnen bijvoorbeeld enkel aan de bovenkant te openen komt er wél daglicht binnen, maar ben je niet zichtbaar voor voorbijgangers of buren. Dat is vooral prettig voor ramen aan de straatkant of ramen waar andere buurtbewoners zicht op hebben vanuit hun tuin of woning. Je kunt de plissé ook zo openen dat je aan de bovenkant wél zicht naar buiten heeft, maar mensen bij het naar binnenkijken niet je hele woonkamer of keukentafel zien. Ook dat geeft een prettig gevoel van privacy.

Bij Topjaloezieën.nl houden we van kwaliteit. Dat geldt zowel voor onze producten als voor onze service. We zullen dan ook altijd onze uiterste best doen om jouw producten volledig naar wens te maken en je waar nodig te voorzien van deskundig advies. Ook de afwerking van onze producten is, bij het leveren van kwaliteit, een belangrijk punt. Onze plisségordijnen worden geleverd met een stijlvolle, bijpassende cassette. De kleur van die cassette bepaalt u, net als de kleur van de gordijnstof, helemaal zelf. Op plisségordijnen van Topjaloezieën.nl zit twee jaar garantie. Mochten er problemen zijn met de door ons geleverde raamdecoratie, dan denken we graag met je mee over een passende oplossing. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!