Foto: Vouwgordijnen woonkamer

Geef je huis een hip en gezellig karakter met vouwgordijnen

Tijd voor een make-over! Of ben je aan het verbouwen of verhuizen?

Raamdecoratie is vaak de laatste touch in het stylen van een ruimte. Het voegt sfeer toe, maar is ook praktisch door de privacy- en lichtcontrole. In dit artikel zetten we graag een van onze favoriete producten in het zonnetje, namelijk het vouwgordijn! Door de vele mogelijkheden die een vouwgordijn biedt, is dit type raamdecoratie een perfecte keuze voor bij je thuis.

Moderne of juist een gezellige uitstraling

Ga je voor een romantisch, landelijk of juist een modern interieur? Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers en passen perfect bij elk type inrichting. Kies een koele, effen kleur voor een hippe en moderne uitstraling of ga voor een warme kleur en haal direct extra gezelligheid en sfeer in huis. Door de stoffen uitvoering van het vouwgordijn krijgt de ruimte linea recta een zachtere look & feel.

Optimale lichtbeheersing

Vouwgordijnen heb je vaak in meerdere uitvoeringen. Kijk naar de ruimte en het type raam dat je wil bekleden en maak een keuze tussen verduisterende, semi-transparante of transparante vouwgordijnen. Obviously, verduisterende vouwgordijnen hang je in de slaapkamer waar je bij semi-transparante en transparante vouwgordijnen een keuze maakt tussen de hoeveelheid licht die je binnen wil laten.

Dit vouwgordijn past altijd!

Wil je zekerheid? Dan kies je voor maatwerk. Met een vouwgordijn op maat loop je niet het risico dat het achteraf niet past. De vouwgordijnen van Veneta.com passen namelijk altijd en met de meetverzekering worden meetfouten te allen tijde gedekt.

Vraag gratis kleurstalen aan of laat een specialist je adviseren

Ben je op zoek vouwgordijnen op maat en kun je daarin wel wat hulp en advies gebruiken? Vraag dan gratis kleurstalen aan voor het bekijken van kleuren of laat een Veneta.com specialist je gratis adviseren over de perfecte vouwgordijnen op maat.

Reacties