Foto: ergofocus_holographik_cmjn_02

Ergofocus Holographik® optie verwarming by Cinier

Focus biedt nu een verwarmingsoptie voor haar Ergofocus Holographik®, met subtiele warmteverspreiding om het realistische effect te versterken.

01 December 2023

Dit Focus design is nu beschikbaar voor álle interieurprojecten. Zelfs op locaties waar voorheen een haard niet mogelijk bleek vanwege regelgeving of te hoge warmteafgifte, zoals bij detailhandel, hotels (receptie en slaapkamers) en restaurants.

EEN NIEUW SPEELVELD

Ergofocus Holographik® past in elk interieurproject, zelfs in de meest gedurfde designs voor woningen of openbare ruimtes. De lengte van het rookkanaal kan worden aangepast aan alle plafondhoogtes. Er zijn geen beperkingen of installatieproblemen. Het enige wat je nodig hebt voor de aansluiting is een stopcontact. De eenvoudige, gebruiksvriendelijke Ergofocus Holographik is speciaal ontworpen voor de commerciële omgeving met een subtiele aan/uit-knop aan de voorzijde. Zodra de eerste installatie is gedaan, heb je daarna de afstandsbediening niet meer nodig. Met een knop aan de achterzijde van het kanaal begint de warmte zachtjes te verspreiden. Een rood microindicatielampje op het voorpaneel geeft de warmteniveaus aan..

EEN NIEUWE BELEVING VAN VUUR

Al meer dan 50 jaar doorbreekt Focus de conventies van de traditionele hout- en gashaarden. Nu komt daarbij het digitale vuur. Focus betreedt dit nieuwe tijdperk met de holografische haard, klaar om een ongekende plaats in te nemen in het centrum van de woning en leefruimte. Een holografisch schermsysteem, gekoppeld aan ultrarealistische houtblokken, biedt een driedimensionale vuurshow om vanaf elke hoek te genieten. Ergofocus Holographik® kan zelfs 80 graden draaien. Om de uitzonderlijke technologie van de Ergofocus Holographik® te beschermen is een octrooi aangevraagd op tien innovatiepunten..

PARTNERSHIP MET EEN TOONAANGEVEND BEDRIJF

Focus heeft samengewerkt met CINIER aan de ontwikkeling van deze nieuwe optie voor geïntegreerde rookgasverwarming. Cinier is een gerenommeerd Franse fabrikant van moderne radiatoren en verlichtingsarmaturen. 

Meer van Focus - Atelier Dominique Imbert
Reacties