Foto: Ergofocus_gaz_HD_cmjn-01-

Het tijdloze design van de Ergofocus is vanaf heden ook verkrijgbaar in een gas uitvoering

Gecreëerd in 1983 door Dominique Imbert, oprichter van FOCUS, een tijdloos design

10 November 2023

Na 40 jaar is de Ergofocus eindelijk verkrijgbaar in een gas-uitvoering. We bieden deze tijdloze lijn nu aan in vier uitvoeringen: houtgestookt voor binnen en buiten, gas en elektrisch Holographik®. Ergofocus Gas werd gepresenteerd als wereldprimeur op de World of Fireplaces in Leipzig, Duitsland - april 2023.

NIEUW: ERGOFOCUS GAS

Toen FOCUS in 2020 Gyrofocus Gas lanceerde, was dat een gepatenteerde wereldinnovatie. FOCUS herhaalt dit unicum nu met Ergofocus Gas. Ergofocus Gas, een technologische innovatie om het gas door de plafondplaat te laten stromen via een geïsoleerde buis in de haard, terwijl de haard nog steeds 100° kan ronddraaien. In de haard dansen authentieke vlammen in het hart van de keramische houtblokken. Met de afstandsbediening kan het vuur direct worden ontstoken, terwijl de intensiteit van de vlammen volledig instelbaar is en onder alle omstandigheden voor een warme sfeer zorgt. Het eenvoudige gebruik maakt dat dit design object ook prima past in de receptie van hotels en restaurants. De haard kan boven elk oppervlak worden geïnstalleerd, ook houten vloeren, zonder dat er een beschermende onderplaat nodig is.

EEN NIEUWE BELEVING

en een investering die meteen #instagram-waardig is! Focus haarden zijn zeer aantrekkelijk en perfect geschikt voor hotels, restaurants en winkels. Geven de ruimte karakter en een zeer onderscheidende uitstraling! Bovendien zijn alle Focus Gas-modellen ook ontwikkeld voor biogas.

ÉÉN DESIGN MET MEERDERE KEUZES!

Opnieuw toont FOCUS Research & Development haar capaciteiten door één model met het iconisch design Ergofocus, in 4 verschillende versies te presenteren: • Ergofocus houtgestookt voor buiten • Ergofocus Glas houtgestookt voor binnen • Ergofocus Holographik, de elektrische haard • Ergofocus Gas, de nieuwste innovatie Net als alle FOCUS gasmodellen is Ergofocus Gas geschikt voor groen gas (biogas of propaan), de 100% renewable energie van de toekomst.

FOCUS, EEN INTERNATIONALE DESIGN LEGENDE

Al meer dan 50 jaar zet FOCUS wereldwijd de standaard. FOCUS was de eerste die de open haard van de muur naar het middelpunt van de ruimte verplaatst. Met de schitterende iconische haard Gyrofocus, is FOCUS zeker een legende in de internationale designwereld. Meer dan haarden, creëert FOCUS verrassingen en beleving. FOCUS heeft een zeer betrokken team van zo’n 120 medewerkers, verspreid over twee locaties. Verankerd in de regio, tussen de Cevennen en de Provence, is FOCUS trots op haar Made in France label. De spelregels veranderen, maar FOCUS blijft creatief, authentiek en innoveren. Zowel technisch als in design zet FOCUS telkens de nieuwe standaard. Voor meer informatie: www.focus-creation.com/50-ans-dhistoire

Meer van Focus - Atelier Dominique Imbert
Reacties