Foto: kagel

De HOLOGRAPHIK® haard is de nieuwe beleving van vuur

Al meer dan 50 jaar zet FOCUS wereldwijd de standaard. De nieuwe BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® is geschikt voor elk interieur. Dit is de haard van de toekomst.

25 Februari 2023

ULTRA-REALISTISCH

Zien is geloven, door een uniek holografisch systeem met een meeslepend design waarbij vlammen in 3D spelen over natuurlijke keramische houtblokken. Dit zorgt voor een verbluffend realistisch holografisch vuur met zintuiglijk genot, versterkt door het vertrouwde geluid van een knapperend houtvuur. Meer dan haarden, creëert FOCUS verrassingen en beleving.

UITZONDERLIJK INNOVATIEF

Een octrooi met tien technologische innovaties maakt de HOLOGRAPHIK® uniek. Het is baanbrekend voor het Made in France label. Deze range bestaat tot op heden uit twee iconische modellen: de bolvormige BATHYSCAFOCUS waarvan het design werd geprezen door het Museum voor Moderne Kunst van Stockholm.

ZERO EMISSIE

De eigentijdse elektrisch aangedreven haard vormt geen risico op brand en geeft geen vonken, waardoor het perfect is voor een slaapkamer, gemeenschappelijke ruimte of elk project waar comfort en veiligheid essentieel zijn. HOLOGRAPHIK® verbruikt minder dan 30 Watt en dus zo goed als geen elektriciteit. HOLOGRAPHIK® is gemakkelijk te bedienen en kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld. VEILIG EN EENVOUDIG IN GEBRUIK Bathyscafocus Holographik ® Bathyscafocus Holographik ®

DRAAIBAAR

BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® hangt en kan 80° draaien, zodat er vanuit bijna elke hoek van het vuur genoten kan worden.

PERFECT VOOR ELKE ONTMOETINGSPLEK

Het is de ideale haard voor publieke ruimtes waar strenge veiligheidsnormen gelden. Hospitality - Bars, hotels & restaurants Retail - Winkels & showrooms Vastgoedsector - Residentieel & commercieel

De eigentijdse elektrisch aangedreven haard vormt geen risico op brand en geeft geen vonken, waardoor het perfect is voor een slaapkamer, gemeenschappelijke ruimte of elk project waar comfort en veiligheid essentieel zijn. HOLOGRAPHIK® verbruikt minder dan 30 Watt en dus zo goed als geen elektriciteit. HOLOGRAPHIK® is gemakkelijk te bedienen en kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld. 

MAATWERK

HOLOGRAPHIK® is het antwoord voor iedereen die van een vuur wil genieten in ruimtes die normaliter niet geschikt zijn voor een open haard. Het rookkanaal is enkel decoratief en de lengte wordt aangepast aan elke plafondhoogte.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

• BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® is verkrijgbaar in zwart of wit

• Materiaal 3 mm staal

• Lengte van het rookkanaal kan worden aangepast aan de hoogte van het plafond

• Aansluiting via stopcontact

• Aan/uit schakelaar

• Stroomvoorziening 220V

• Stroomverbruik 26W

• Zero emissie

• Haard 80° draaibaar

• Geluid van knapperend haardvuur

 

Voor meer informatie  www.focus-creation.com/50-ans-dhistoire

Meer van Focus - Atelier Dominique Imbert
Reacties