Foto: BathyscaFocus_Holographik-rgb

Bathyscafocus HOLOGRAPHIK toegevoegd aan de Focus familie

Al meer dan 50 jaar zet FOCUS wereldwijd de standaard. De nieuwe BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® is geschikt voor elk interieur. Dit is de haard van de toekomst.

08 Maart 2023

Ultra-realistisch

Zien is geloven, door een uniek holografisch systeem met een meeslepend design waarbij vlammen in 3D spelen over natuurlijke keramische houtblokken. Dit zorgt voor een verbluffend realistisch holografisch vuur met zintuiglijk genot, versterkt door het vertrouwde geluid van een knapperend houtvuur. Meer dan haarden, creëert FOCUS verrassingen en beleving.

Uitzonderlijk innovatief

Een octrooi met tien technologische innovaties maakt de HOLOGRAPHIK® uniek. Het is baanbrekend voor het Made in France label. Deze range bestaat tot op heden uit twee iconische modellen: de bolvormige BATHYSCAFOCUS waarvan het design werd geprezen door het Museum voor Moderne Kunst van Stockholm.

Zero emissie

HOLOGRAPHIK®-haarden hebben geen brandstoftoevoer en zijn zonder uitstoot ook enorm energie-efficiënt. Er is alleen een stopcontact nodig, waardoor de haard vrijwel overal in de meest uiteenlopende interieurs geïnstalleerd kan worden.

Veilig en eenvoudig in gebruik

De eigentijdse elektrisch aangedreven haard vormt geen risico op brand en geeft geen vonken, waardoor het perfect is voor een slaapkamer, gemeenschappelijke ruimte of elk project waar comfort en veiligheid essentieel zijn. HOLOGRAPHIK® verbruikt minder dan 30 Watt en dus zo goed als geen elektriciteit. HOLOGRAPHIK® is gemakkelijk te bedienen en kan met één druk op de knop worden in- en uitgeschakeld.

Draaibaar

BATHYSCAFOCUS HOLOGRAPHIK® hangt en kan 80° draaien, zodat er vanuit bijna elke hoek van het vuur genoten kan worden.

Maatwerk

HOLOGRAPHIK® is het antwoord voor iedereen die van een vuur wil genieten in ruimtes die normaliter niet geschikt zijn voor een open haard. Het rookkanaal is enkel decoratief en de lengte wordt aangepast aan elke plafondhoogte.

Perfect voor elke ontmoetingsplek

Het is de ideale haard voor publieke ruimtes waar strenge veiligheidsnormen gelden.

Hospitality - Bars, hotels & restaurants
Retail - Winkels & showrooms
Vastgoedsector - Residentieel & commercieel

Meer van Focus - Atelier Dominique Imbert
Reacties