Nu beschikbaar: AirPlay 2 voor je Sonos-speakers

AirPlay 2 is vanaf nu beschikbaar voor Sonos. Dat betekent dat het geluid van je iOS-apparaten direct te streamen is naar je Sonos-speakers.

Van muziek, podcasts en radio tot video’s en audioboeken. Er is een heleboel mogelijk met AirPlay 2 op Sonos. Het is nu aan jou om de software-update te installeren en Airplay 2 direct te gebruiken. In deze blogpost lees je meer over de mogelijkheden van AirPlay 2 die je meteen kan proberen.

Stream het geluid van al je favoriete audio-apps naar Sonos, overal in huis

Met AirPlay 2 speel je de muziek en podcasts die op je iOS-apparaten staan direct af op je Sonos-speakers, waaronder de nieuwe Sonos Beam, de Sonos One, de Playbase en de tweede generatie Play:5-speakers. Daarnaast stream je AirPlay-content via één ondersteunde speaker naar andere Sonos-speakers in jouw huis die met het systeem zijn verbonden.

“Hé Siri, …”

Mocht je AirPlay 2 op Sonos gaan gebruiken, zal je ook Siri kunnen aanspreken. Vanaf nu vraag je Siri om je favoriete nummer, album of playlist op Apple Music via een van je iOS-apparaten af te spelen op je Sonos-speaker(s).

reacties
anderen bekeken ook

Overal in huis streamen, Wifi speakers

Flexibele Neon Verlichting

DVDO Air 2K draadloos HDMI overdracht

Ben je toe aan een nieuwe muziekinstallatie? Kies dan voor een dr...

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie