Foto: Loewe nieuwe producten bild 3 bild 4

Ontdek de nieuwe producten van Loewe

Bild 4, Bild 3 en Klang m1. Loewe brengt de komende maanden nieuwe, hoogtechnologische producten op de markt.

Of wat dacht je van de nieuwe tv-dimensie van Bild 4 OLED, of de less is more Bild 3 in small, medium of large? De Duitse tv-producent heeft ook nog een elegante draagbare speaker, de Loewe Klang m1, in de aanbieding. Zo kan je altijd en overal muziek beluisteren. En dat in stijl.

Bild 4 OLED: een nieuwe tv-dimensie
Met de nieuwe bild 4 OLED lanceert Loewe een ‘one box’-tv die alles heeft wat je nodig hebt. Het pakket bevat namelijk een ultradun beeldscherm en een ingebouwde soundbar voor een schitterende beeld- en geluidskwaliteit. En dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening is de tv ook perfect voor de minder technische zielen onder ons. Uitpakken, aanzetten en klaar. Handig!

Bild 3: less is more
Met de nieuwe bild 3-productfamilie in een large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) toont Loewe zich een overtuigde voorvechter van de nieuwe downsizingtrend. Eén ding is duidelijk: less is more. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Voor de bild 3 resulteert dit in een televisietoestel waar grondig over werd nagedacht en dat perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende levensfasen en woonsituaties. Er is er één voor iedereen. Zo wordt de 43” small uitvoering een prachtige eyecatcher, ook voor tiny spaces.

Klang m1: muziek in een designjasje
Altijd en overal muziek luisteren? En dat in stijl en zonder te slepen met onhandige, veel te grote speakers? Het kan met de Loewe klang m1. Deze elegante draagbare speaker is uiterst compact. Met zijn klein formaat past hij in je broekzak of je handtas en kan je hem zelfs rond je pols dragen. En hij ziet er erg modieus uit. Met zijn lederen draagriem is de klang m1 een schitterend accessoire.

Reacties