Foto: Marmitek-powermid-afstandsbediening

Marmitek: afstandsbediening door hele huis

Met de Marmitek Powermid 300 XTRAâ„¢ afstandsbediening bedien je je apparaten overal in huis.

Met de Marmitek Powermid 300 XTRA™ afstandsbediening bedien je je apparaten overal in huis. 

Marmitek introduceert: de Powermid 300 XTRA™. Met deze set bedient u uw Digitale TV decoder, satellietontvanger, Blu-ray speler of stereo-installatie vanuit elke gewenste ruimte in huis. De Powermid 300 XTRA werkt in combinatie met al uw eigen vertrouwde afstandsbedieningen en heeft zo'n krachtig signaal, dat het door muren en plafonds gaat. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld vanuit de keuken uw favoriete nummer lekker hard zetten, terwijl u een diner voorbereidt. Het apparaatje heeft een ontvangst van tot maar liefst 30 meter, dus ook wanneer u in de tuin ligt, bedient u eenvoudig de apparaten in huis. Gemak dient de mens!

Thuis met de Powermid 300 XTRA

Met de Powermid 300 XTRA kunt u alle elektronica die over een infrarood sensor beschikt op afstand bedienen. Denk hierbij aan uw AV apparatuur, maar ook een lichtschakelaar, airco of elektrische haard. De mogelijkheden zijn talrijk. Toch hebt u voor het gebruik van deze alleskunner geen technische kennis nodig, want u plaatst de zender/ontvanger set en de Powermid 300 XTRA werkt meteen. Bovendien werkt de IR ontvanger op batterijen, waardoor u hem mee kunt nemen naar iedere plek in of om uw woning.

Dagelijks gemak in allerlei situaties

De Powermid 300 XTRA is een prachtige aanvulling om bedieningsgemak en gebruiksplezier van uw elektronica te ervaren. Het biedt oplossingen voor ontelbaar veel dagelijkse situaties. Bijvoorbeeld als u apparatuur in de meterkast heeft geplaatst en deze vanuit de woonkamer wilt kunnen bedienen. Of dat u niet elke keer richting de versterker hoeft te lopen om de achtergrondmuziek te bedienen tijdens een avondje tafelen in uw L-vormige woonkamer.Het design van de Powermid 300 XTRA is elegant. U kunt het kleine apparaat op onopvallende plekken plaatsen, maar ook als Eye catcher binnen uw inrichting. Deze draadloze Infraroodverlenger wordt geleverd inclusief batterijen voor de IR ontvanger en voedingsadapter voor de IR zender. Voor een complete set betaalt u slechts €39,95.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 10 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties