string(3) "tgi"

GigaView 911

De Marmitek GigaView 911 UHD biedt draadloze HDMI-signaaloverdracht van aangesloten audiovisuele apparatuur naar een tv of projector. Het Ultra HD HDMI signaal kan storingsvrij, zonder kwaliteitsverlies of merkbare vertraging, over een afstand van 10 meter verstuurd worden. Je hoeft dus geen rekening meer te houden met waar de kabelaansluiting zich bevin

Getest door:

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Thomas, ben 18 jaar en studeer nog. Ik studeer een technische richting en daarom vind ik het geweldig om apparaten te mogen testen zoals de Marmitek GigaView 911! In deze review ga ik jullie mijn ervaring met dit apparaat delen.

Stevig apparaat

De Marmitek wordt verpakt in een kartonnen doos. Toen deze binnenkwam had ik het gevoel dat het een goedkoop product zou zijn. Ik zelf vond de doos niet erg aantrekkelijk. Eenmaal het product uitgepakt te hebben bleek het product van metaal te zijn gemaakt. De Marmitek is niet licht, wat mij juist aansprak. Dit was zeker geen product dat na een paar keer gebruik kapot zou gaan.

'Plug-and-play'

Het product was zeer makkelijk te installeren. Na een paar minuten was het dus al tijd om te testen! Om de Marmitek een uitdaging te geven heb ik meteen verschillende games gespeeld, hierbij heb ik niks gemerkt van framerates die minder waren dan normaal. Voor normaal gebruik zoals films kijken werkt de Marmitek ook uitstekend!

Het design

Het design van de Marmitek heeft voor- en nadelen. Voordelen: - Van metaal gemaakt en dus robuust. - Alle poorten en knoppen aan één kant, alles is dus makkelijk te vinden. - Extra onderdelen bijgeleverd zoals een hdmi plug-in voor een hoek van 90 graden. - Kan opgehangen worden aan bijv. de muur. Nadelen: - Het driehoekige design vond ik zelf niet handig, hier had ik liever een rechthoek gekozen wat makkelijker ergens op te bergen is. - Het is een groot product, je kan het dus niet even op je laptop aansluiten en gemakkelijk weer opbergen. Een transmitter die net als een usb werkt zou fijner zijn als je het product mee wilt nemen of vaak verplaatst.

Conclusie

De Marmitek Gigaview 911 werkt perfect en is makkelijk te installeren. Ook is deze erg stevig omdat deze gemaakt is van metaal. Enige nadeel is het driehoekige ontwerp.

.....
Reacties