Foto: jbl-draadloze-speaker-voyager

JBL draadloze speaker Voyager

JBL introduceert een nieuw audiosysteem met uitneembare draadloze speaker: JBL ® Voyager.

BL introduceert de Voyager, 's werelds eerste draagbare speaker met een geavanceerd subwoofer dockingsysteem. De speaker kan heel simpel uit het basisstation gehaald worden en zo getransformeerd worden tot een draadloze Bluetooth® hifi-speaker met een ingebouwde SoundClear® echo en een ruisvrije luidspreker. Ideaal om overal in en om het huis - of kantoor - te kunnen luisteren naar jouw favoriete muziek in topkwaliteit.

De twee drivers en subwoofer van de JBL Voyager garanderen de krachtige geluidsexplosie die men gewend is van een volledig JBL home-audiosysteem. JBL snapt wat consumenten vandaag de dag nodig hebben en heeft daarom een AUX-in audio-jackaansluiting en een USB-poort aan de JBL Voyager toegevoegd. Hierdoor kun je heel gemakkelijk smartphones en tablets opladen in het dockingsysteem. Het dockingsysteem laadt de draagbare speaker bovendien automatisch op, zodat hij altijd klaar is voor gebruik.

JBL introduceeert als eerste een systeem waarbij een draagbare Bluetooth speaker losgekoppeld kan worden van de subwoofer. Zo hebben consumenten voortaan overal in huis toegang tot hun favoriete muziek in hi-fi geluidskwaliteit. De draagbare speaker beschikt over op maat gemaakte drivers, een oplaadbare lithium-ionbatterij voor vijf uur onafgebroken luisterplezier en een ingebouwde microfoon met SoundClear® geluid en echo-onderdrukking die het mogelijk maakt om te bellen.

JBL introduceert een nieuw audiosysteem met uitneembare draadloze speaker: JBL ® Voyager.

'De JBL Voyager is origineel en uniek,' zegt Bas van de Rijt, Marketing Manager Harman Consumer Nederland, 'en net zoals de naam al doet vermoeden staat de Voyager niet alleen garant voor een geweldig geluid, maar is hij ook mobiel en reist met je mee.'

JBL Voyager audiosysteem met draagbare en draadloze speaker

- Een compleet 2.1 luidsprekersysteem voor je desktop
- Draagbare speaker om muziek te streamen via Bluetooth
- Ingebouwde luidspreker met SoundClear® echo- en ruisonderdrukking technologie
- Frequentiebereik: 65Hz tot 20kHz
- De sensoren: 45 mm (draagbare speaker); 77 mm (subwoofer)
- AUX-in audio aansluiting voor desktop, laptop en MP3
- USB-poort voor het opladen van externe apparaten
- Draagbare speaker aangedreven door lithium-ion batterij voor 5 uur luisterplezier

Prijzen en beschikbaarheid

De JBL Voyager is nu verkrijgbaar in het wit voor een adviesverkoopprijs van € 249,-. De zwarte variant is vanaf december beschikbaar.

Meer informatie: www.jbl.nl

Publicatiedatum: 25 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties