Foto: 280844

Iedereen heeft het erover, Marmitek heeft het: draadloos 3D!

Zonder kwaliteitsverlies en zonder kabels Full HD 3D-signaal versturen.

Zonder kwaliteitsverlies en zonder kabels Full HD 3D-signaal versturen.

Marmitek, specialist op het gebied van audio/video-bediening, overdracht en connectiviteit, introduceert de GigaView 821. Door als eerste in Europa met een draadloze 3D HDMI-oplossing te komen, bewijst Marmitek bewijst zichzelf wederom als innovatieve speler. De GigaView 821 zendt het signaal van de aangesloten HD-apparaten ongecomprimeerd en zonder kwaliteitsverlies draadloos naar uw HDTV of -projector.

 

Flexibele plaatsing van uw Tv-scherm of projector
De GigaView 821 is de ultieme combinatie van gemak, flexibiliteit en interieur design. Kabels trekken van uw HD bronnen naar uw TV of projector is door de draadloze toepassing niet nodig. Hierdoor is het heel eenvoudig de TV zonder kabelsalade op te hangen of de locatie van uw TV te wijzigen. Een TV in de keuken aansluiten op de decoder in de woonkamer was nog nooit zo eenvoudig! Door de infrarood 'pass through' kunt u de aangesloten HD-apparaten blijven bedienen, ook al staan deze uit het zicht.

Hoe werkt het?
De GigaView 821 bestaat uit twee kastjes, die respectievelijk dienst doen als zender en ontvanger. De ontvanger sluit u aan op de tv, terwijl u op de zender maximaal 2 (HD) apparaten aansluit. Dit kunnen bijvoorbeeld Blu-ray® spelers, digital video recorders (DVR's), HD set-top boxes, spelconsoles (PS3™ of Xbox® 360), Media Center PC's of standaard DVD spelers/recorders zijn. Schakelen tussen deze apparaten gaat eenvoudig met één druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening.

3D
De Marmitek GigaView 821 ondersteunt alle 3D resoluties. Dit is nog niet eerder in Europa vertoond. Uiteraard geeft het ook 2D signalen probleemloos door. Het product voldoet 100% aan de HDCP-standaard waardoor de compatibiliteit met overige HDMI apparaten maximaal is.

Ongecomprimeerd
Met behulp van de GigaView 821 overbrugt het draadloze HD-signaal zonder kwaliteitsverlies een afstand tot 25 meter (Line of sight, tot 15m met obstakels) naar de HDTV of -projector. De Marmitek GigaView 821 verstuurt het 1080p-signaal zonder dit eerst te comprimeren. Het draadloos ontvangen signaal wordt hierdoor zonder vertraging doorgestuurd (perfect voor game consoles) en heeft exact dezelfde eigenschappen als wanneer het signaal door een hoogwaardige HDMI-kabel wordt verstuurd.

Prijs en beschikbaarheid
De Marmitek GigaView 821 heeft een consumenten adviesprijs van 329,- euro incl. BTW en is per direct leverbaar.

Verdere informatie en verkoopadressen zijn terug te vinden op www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 21 maart 2012

Reacties