Eufy Video Doorbell Battery Slim

De Eufy Video Doorbell Battery Slim is een slimme deurbel met gong, die beeldmateriaal lokaal opslaat. Je plaatst de gong in een stopcontact, waarna je zowel via de app als in huis hoort dat er iemand voor de deur staat. Bovendien bewaart de gong camerabeelden, waarna je ze via versleutelde verbinding in de app bekijkt.

Getest door:

Even voorstellen...

Je ziet het steeds meer in het straatbeeld; de slimme deurbel met camera. Dat lijkt me wel een uitkomst: zien wie er voor je deur staat en waar nodig kunnen communiceren. Leuk om dat eens uit te proberen dus!

Eenvoudig te installeren

De Eufy video Doorbell is heel gemakkelijk te installeren. Alles wijst zich vanzelf met een goede handleiding en gesproken tekst via de gong. Even de batterij van de deurbel opladen en na een uurtje kan deze opgehangen worden. De benodigde spullen zitten daarvoor in de verpakking. Zelfs een kaartje/ mal om de gaten op de juiste plek te boren, als dat nodig is.

Makkelijk verbinding maken

De bel is bij de installatie snel verbonden met mijn wifi. Ik heb de gong in de buurt van mijn router geplaatst, zoals aanbevolen wordt. De connectie met mijn telefoon is via de app snel en makkelijk geregeld. Ook mijn zoon heeft de app op zijn telefoon geplaatst, beiden krijgen we de meldingen. De app kan dus prima op meerdere telefoons gezet worden.

Beeld

Met de Eufy Doorbell heb je haarscherp beeld. Je kan live kijken, handig als je zoals ik de woonkamer op de eerste verdieping hebt. Daarnaast kan je de gebeurtenissen (als iemand langs loopt of aanbelt) terug kijken. Ook 's nachts is het beeld helder. De beelden worden op het meegeleverde geheugenkaartje opgeslagen. Je hebt dus geen abonnement nodig. Dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Geluid

Het geluid van de gong is helder door het gehele huis te horen en daarnaast ook via de telefoon(s) waarop de app is geïnstalleerd. De geluidskwaliteit van de camera bij de deurbel is prima, al hapert het soms even bij het terugpraten. Dit terugpraten doe je ook via de app.

Gebruiksvriendelijke app

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de Eufy Doorbell. Het beeld en geluid zijn prima. Wil je niet van elke beweging een melding krijgen, dan kan je dat aanpassen in de app. Die is erg gebruiksvriendelijk.

Conclusie

Wat een uitvinding! Ik ben overtuigd: het is ideaal om een slimme deurbel te hebben. Je ziet wie er voor je deur staat en weet of je bezoek gemist hebt als je afwezig bent. De Eufy Doorbell is heel handig in gebruik en kwalitatief hoogstaand. En dat voor een nette prijs en geen bijkomende extra (abonnements)kosten!

Reacties