Foto: Grannies-vintage-radio-bluetooth-systeem

Bluetooth Grannies vintage radio

Vintage radio uit museum voorzien van hoogwaardig bluetooth systeem geschikt voor elk interieur.

Oude buizenradio's uit museum krijgen nieuwe bestemming. Prachtig design, die oude radio’s uit de jaren 50 waar je oma vroeger haar favoriete nummers op luisterde. Helaas zijn deze radio’s zijn niet meer van deze tijd. Grannies radio heeft hiervoor de oplossing. Grannies heeft 50 ware collectors items verzameld uit het Rotterdams radio museum, gerestaureerd, voorzien van nieuwe elektronica en een hoogwaardig bluetooth systeem. Oude vintage radios zijn weer helemaal van deze tijd!

Gemakkelijk gebruik Bluetooth Grannies vintage radio

Het gebruik is simpel. Verbind de radio met jouw mobiele telefoon of laptop door middel van Bluetooth en luister jouw favoriete muziek vanaf deze ware eyecatcher wat niet misstaat in ieder interieur.

Bestel één van de eerste tien Grannies vintage radio

De eerste 10 radio’s zijn vanaf nu te bestellen. Alle radio’s zijn one-of-a-kind en worden met de hand hersteld en omgebouwd. Met een Grannies Radio in huis verzeker je jezelf van een meubelstuk wat werkelijk niemand anders heeft.

Op www.granniesradio.com bestel jij één van deze unieke interieurcatchers. Wees er snel bij, want op is op. Prijzen vanaf € 649,-.

Meer informatie: info@granniesradio.com

Publicatiedatum: 13 juni 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties