Foto: all-in-one-hifi-systeem-sharp

All-in-one hifisysteem Sharp

Het nieuwe hifisysteem van Sharp: krachtige geluidskwaliteit en een modern design. Via vele apparaten muziek afspelen.

Het nieuwe hifisysteem van Sharp: krachtige geluidskwaliteit en een modern design. Via vele apparaten muziek afspelen.


Sharp Electronics Benelux introduceerde onlangs een nieuw all-in-one hifisysteem, de DK-KP85PH. Het systeem is ontworpen om vanaf verschillende apparaten muziek af te kunnen spelen, zelfs draadloos via Bluetooth.

De krachtige digitale versterker van 2 x 25 watt RMS en de slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS zorgen voor een hoogwaardige geluidsweergave. Het hifisysteem is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Daarnaast beschikt het over een Bluetooth-functie voor het draadloos streamen van muziek en een cd-speler (standaard/cd-MP3/WMA). Met de DK-KP85PH kan de gebruiker ook vanaf een USB-stick MP3- en WMA-bestanden afspelen. De FM/AM-radio met RDS kan 40 favoriete zenders opslaan.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: 'Ons nieuwe all-in-one hifisysteem biedt uitstekende geluidskwaliteit die krachtiger is dan die van andere apparaten op de markt. Het nieuwe design van de DK-KP85PH past perfect in moderne huizen en kantoren.'

Dankzij het lichtgewicht, dunne en verticale ontwerp van de DK-KP85PH, afgewerkt in zwarte pianolak, kan het systeem zelfstandig worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. Hierdoor past het in elk interieur. De DK-KP85PK beschikt over een docking station zodat de iPad2 (via de USB-aansluiting), iPhone of iPod tijdens het luisteren opgeladen wordt.

De DK-KP85PH verbruikt slechts 0,4 watt en beschikt over een automatische uitschakelfunctie. Als het apparaat 15 minuten niet actief is, gaat het vanzelf uit. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie nog verder verbeterd.

Meegeleverde accessoires zijn onder andere een afstandsbediening en een iPad-houder voor het stevig plaatsen van tablets.

De DK-KP85PH is ook beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit als de DK-KP82PH. Deze systemen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 229,00 en € 179,00.

Meer informatie: www.sharp.nl

Publicatiedatum: 3 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties