All-in-one hifisysteem Sharp

Het nieuwe hifisysteem van Sharp: krachtige geluidskwaliteit en een modern design. Via vele apparaten muziek afspelen.

Het nieuwe hifisysteem van Sharp: krachtige geluidskwaliteit en een modern design. Via vele apparaten muziek afspelen.


Sharp Electronics Benelux introduceerde onlangs een nieuw all-in-one hifisysteem, de DK-KP85PH. Het systeem is ontworpen om vanaf verschillende apparaten muziek af te kunnen spelen, zelfs draadloos via Bluetooth.

De krachtige digitale versterker van 2 x 25 watt RMS en de slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS zorgen voor een hoogwaardige geluidsweergave. Het hifisysteem is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Daarnaast beschikt het over een Bluetooth-functie voor het draadloos streamen van muziek en een cd-speler (standaard/cd-MP3/WMA). Met de DK-KP85PH kan de gebruiker ook vanaf een USB-stick MP3- en WMA-bestanden afspelen. De FM/AM-radio met RDS kan 40 favoriete zenders opslaan.

Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: 'Ons nieuwe all-in-one hifisysteem biedt uitstekende geluidskwaliteit die krachtiger is dan die van andere apparaten op de markt. Het nieuwe design van de DK-KP85PH past perfect in moderne huizen en kantoren.'

Dankzij het lichtgewicht, dunne en verticale ontwerp van de DK-KP85PH, afgewerkt in zwarte pianolak, kan het systeem zelfstandig worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. Hierdoor past het in elk interieur. De DK-KP85PK beschikt over een docking station zodat de iPad2 (via de USB-aansluiting), iPhone of iPod tijdens het luisteren opgeladen wordt.

De DK-KP85PH verbruikt slechts 0,4 watt en beschikt over een automatische uitschakelfunctie. Als het apparaat 15 minuten niet actief is, gaat het vanzelf uit. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie nog verder verbeterd.

Meegeleverde accessoires zijn onder andere een afstandsbediening en een iPad-houder voor het stevig plaatsen van tablets.

De DK-KP85PH is ook beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit als de DK-KP82PH. Deze systemen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 229,00 en € 179,00.

Meer informatie: www.sharp.nl

Publicatiedatum: 3 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

audio video meubels

Ben je toe aan een nieuwe muziekinstallatie? Kies dan voor een dr...

Sandra van Koningshoven

Nostalgische complete platenspeler 

luidsprekers

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie