Profielfoto van Van Deynen smart solutions

Van Deynen smart solutions

Tsj├╗kemarwei 21b, 8521 NA Sint Nicolaasga
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

In ons audio experience center vind je een omvangrijk aanbod in hoogwaardige audio-, video-, licht- en domotica-oplossingen. Bij binnenkomst val je direct met je neus in de boter: de apparatuur in onze collectie is niet alleen auditief van het hoogste niveau, het is ook zonder uitzondering een lust voor het oog.

Voor thuis en zakelijk
We begrijpen dat geluidsbeleving geen onomstotelijk feit is, maar vooral een kwestie van smaak. Daarom bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om onze audio-oplossingen daadwerkelijk te ervaren. We bedienen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en zijn er voor kleine, grotere en zeer omvangrijke opdrachten. Van een auditieve oplossing in de woonkamer tot de realisatie van audio- en video-oplossingen in voetbalstadions.

Muziek beleven
We imiteren in één van onze belevingsruimtes de geluidscondities van jouw woon- of werkomgeving en laten je horen wat er allemaal mogelijk is. Zo halen we het maximale uit jouw persoonlijke muziekbeleving. De passie voor audio spat nog net niet door de ruiten van onze hifi speciaalzaak.

Domotica ervaren
Ook hebben we een belevingsruimte waarin we domotica demonstreren. In een nagebootste living kunnen diverse mogelijkheden ervaren en getest worden. Lichten en verwarming gaan aan, gordijnen gaan automatisch open en dicht, de tv schakelt naar het gekozen programma, en voor elke stemming hoor je de juiste muziek. Met een paar klikken breng je vervolgens de gewenste sfeer in huis.

Thuisbioscoop
Het summum is onze thuisbioscoop. Plof neer op één van de comfortabele stoelen en voel als het ware het geluid door je lijf stromen. Het geluid komt van alle kanten op je af waardoor je zelf bijna onderdeel wordt van een film. Dat in combinatie met een groot en helder projectiescherm zorgt voor de ultieme bioscoopbeleving!

Klanten in alle hoeken van Nederland
Je vindt ons audio experience center aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga. Dat betekent overigens niet dat we alleen in de noordelijke regionen van het land onze passie voor audio, domotica en video delen. Sterker nog, men rekent vanuit alle windstreken in Nederland op de expertise van Van Deynen en daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Hifi speciaalzaak
Onze hifi speciaalzaak is in 2004 door één van de vier broers Van Deynen -tevens eigenaren- opgericht. Sinds die tijd zijn we van een kleine hifi winkel uitgegroeid tot een imposante hifi speciaalzaak in een nagelnieuw pand met audio experience center en een overweldigende collectie high end apparatuur.