De DAB+ radio van JUNG:

Muziek uit de muur met Jung Smart DAB+ Radio

08 April 2020

Muziek brengt leven in de brouwerij en fleurt onze dagen van ’s ochtends tot ’s avonds op. Laat jij je graag wekken door je nummer 1 FM-radiozender? Of dommel je liever in met je Spotify sweet dreams-playlist? Om al je favoriete muziek – zowel de klassieke FM-kanalen als de digitale – continu ter beschikking te hebben, introduceert JUNG haar Smart DAB+ Radio: een in de muur verwerkte sfeermaker voor alle generaties.

Technologie voor een huis vol muziek

Met de JUNG Smart DAB+ Radio geniet elk gezinslid ongestoord van zijn of haar favoriete muziek. De klassieke FM-programmering volgen, wegdromen bij een digitale zender met 24/7 Franse muziek, of op het bed springen op de tonen van K3 – met de ingebouwde Smart DAB+ Radio van JUNG weerklinkt in elke kamer de keuze van haar bewoner. Laat je dochter in de badkamer meeswingen met haar eigen playlist, terwijl jij ondertussen geniet van wat rustige jazz op zondag.

De standaard Smart DAB+ Radio ontvangt alle FM- en digitale radiozenders en laat je genieten van honderden kanalen. Wie apps en online tools wil gebruiken, kiest voor de Smart DAB+ Radio Bluetooth. Dit toestel koppelt via bluetooth je smartphone of tablet en zo kun je muziek en podcasts streamen via apps en websites zoals Spotify, iTunes en Youtube.

Fluitend door de dag
 Vroege vogels worden graag gewekt met vrolijke muziek, nachtbrakers laten zich dan weer liever in slaap wiegen met zachte soundwaves. De Smart DAB+ Radio beschikt over een timerfunctie waarmee je ’s ochtends jouw favoriete radiozender automatisch laat opstarten zodat je de dag fris en monter kan beginnen; ’s avonds zorgt de sleeptimer ervoor dat je niet hoeft op te staan om je muziek af te zetten. Door op voorhand in te stellen wanneer de muziek stopt met spelen, doezel je heerlijk in slaap en geniet je van een stille nachtrust.

Een feest voor het oog

Naast zijn muzikale kwaliteiten, is de Smart DAB+ Radio van JUNG ook aangenaam voor het oog. Zo is de DAB+ Radio verkrijgbaar in verschillende designs zodat er altijd wel eentje in je interieur past. Voor een modern en jeugdig interieur is de A FLOW de ideale partner. De A 550 voelt zich dan weer thuis in pure eenvoud en nononsense-omgevingen. Durvers met stijl kiezen de klassieke LS 990 in Edelstaal of de A CREATION voor een dynamisch effect.

Meer informatie: www.jung.de/nl

Reacties