Geef je moeder een cadeau dat écht bij haar past…

Meer vrije tijd dankzij een robotstofzuiger of dweilrobot van iRobot

08 Mei 2019

Iedere moeder is uniek, dat hoeven we jou niet te vertellen. Soms kun je haar wel achter het behang plakken en andere keren is ze je beste vriendin. Eén ding is zeker: tijdens Moederdag wil je haar zoveel mogelijk in de watten leggen. En ervoor zorgen dat ze nergens omkijken naar heeft – al helemaal niet naar het huishouden. Bijna de helft van de Nederlandse ouders met kinderen (48 procent) discussieert daar namelijk wel eens over met hun kroost, blijkt uit onderzoek van iVOX in opdracht van iRobot. Dat ga je met Moederdag natuurlijk het liefst uit de weg. Wij matchten vijf typen moeders aan dé oplossing tegen schoonmaakdiscussies: een robotstofzuiger of dweilrobot. Heb jij meteen het perfecte cadeau.

De keukenprinses

Potten, pannen, gardes en mixers – het gaat er wild aan toe in jullie keuken. Jij hebt niks te klagen, want bij jou thuis is het altijd een vijfsterrenrestaurant. Maar tijdens al dat uitsloven in de keuken wil er nog weleens iets op de grond terechtkomen. En wie gaat dat opruimen? Nat dweilen, vochtig én droog afnemen – dweilrobot Braava Jet 240 draait er zijn hand niet voor om. Zo genieten jullie van een gezellig diner terwijl de Braava het vuile werk doet.

De chillmoeder

Of ze nu met vriendinnen aan de prosecco zit of samen met jou op de bank een serie binget – jouw moeder is een kei in chillen. Niet onverdiend na een dag hard werken. Dankzij de Roomba i7+ kan ze lekker met de voetjes omhoog. Deze robotstofzuiger onthoudt elke kamer van het huis, waardoor je hem kan programmeren per ruimte. En dan nog iets: hij leegt zijn eigen stofreservoir. Hierdoor heb je er wekenlang geen omkijken naar!

De dierenvriendin

Wie wilde er ook alweer zo graag een hond? Goed, één ding is zeker: je moeder zou nooit meer zonder Lucky kunnen. Ook al ergert ze zich nogal aan de vele haren en modderpoten in huis. De oplossing? De Roomba e5. Deze alleskunner beschikt over een 3-staps schoonmaaksysteem dat geschikt is voor alle vloertypen. De rubberen borstels lopen niet vast op haren en hij spoort elke zandkorrel op. Of kattenbakkorrel. Dan kan die kat er ook nog wel bij…

De moeder met groene vingers

Jouw moeder zit het liefst de hele dag met haar handen in de aarde. En het zou niet de eerste keer zijn dat ze langs de zijlijn staat met een takje in het haar. Gelukkig maakt de Roomba 676 korte metten met aarde, modder en losse blaadjes die ze mee naar binnen neemt. Zo kan je moeder zich bekommeren om de planten en blijft de vloer glanzend schoon.

De knutselmoeder

Glitters, papiersnippers, ongekookte macaroni – bij jullie thuis ligt de vloer er bezaaid mee. Het ene project is nog niet afgerond of jouw moeder is al bezig met het volgende. Geen paniek: daar komt de Roomba 606. Dankzij het krachtige schoonmaaksysteem ontsnapt aan hem geen glitter, óók niet die onder de bank.

Hoe de schoonmaaktaken bij jullie thuis ook verdeeld zijn, stofzuigen is en blijft een tijdrovende klus. Uit onderzoek van iVOX in opdracht van iRobot blijkt dat Nederlanders er gemiddeld zo’n zeven uur per maand aan kwijt zijn. Met een robotstofzuiger houd je dus meer tijd over om te koken, chillen, tuinieren, met de hond te wandelen, knutselen… en voor elkaar!

Reacties