Foto: 282343

Milovito maakt droom realiteit; zwemmen in het geld

Zwembad met 100 dollar biljet, prijkend op de bodem.

Zwembad met 100 dollar biljet, prijkend op de bodem.

Zwemmen in het geld is een jongensdroom. Milovito maakte in 2011 deze droom waar. Ca 85.000 glazen tegeltjes vormen samen een waanzinnig 100,- dollar biljet. Als 10-jarige jongen droomde de opdrachtgever al van een zwembad voorzien van een 100,- dollar biljet, prijkend op de bodem. Een bijzondere techniek en een intense liefde voor mozaïek hebben geresulteerd in dit unieke Milovito zwembad.

Milovito maakt van zwembaden een ware zwemsensatie door de onbegrensde mogelijkheden van mozaïek. Zowel een nieuw als gerenoveerd bassin kan worden ingelegd met de mooiste tegeltjes in elk wenselijk ontwerp.


Ambacht
Milovito brengt design en hoogwaardig glasmozaïek samen. In de ontwerpstudio van Milovito wordt op unieke wijze ieder gewenst ontwerp gecreëerd. Het verwerken en het inleggen van de afzonderlijke glastegeltjes is puur handwerk. Door de ambacht en de intense liefde voor mozaïek weten de mensen van Milovito, keer op keer, een uniek zwembadontwerp te verwezenlijken dat de verwachting overtreft. Geen standaard ontwerpen of veelvoorkomende dessins, maar enkel de wensen en ideeën van de klant vertaald en verfijnd tot een prachtig zwembad.

Nederlands?
Uniek aan Milovito is dat het gehele proces in eigen huis - Wijchen (Gelderland) - plaatsvindt, van ontwerp tot productie. Hierdoor kan de Milovito klant optimaal begeleid worden en profiteren van een persoonlijke service en snelle levering.

Publicatiedatum: 27 april 2012

Meer informatie: www.milovito.nl

Reacties