Profielfoto van Aqua Vivenda

Aqua Vivenda

Vroonhoevelaan 5, 2553 ET Den Haag

Over ons

Bedrijfsprofiel

Met het uitgangspunt het pure genieten te vervolmaken startte René Vellekoop, enigszins noodgedwongen, in het jaar 2000 AQUAVIVENDA. Een bedrijf wat staat voor perfectie tot in de puntjes. Met zijn roots in de kwekerij, zijn technische opleiding en zijn service gerichte persoonlijkheid bleek dit een schot in de roos. Toen de gemeente zijn grond van de kwekerij nodig had voor het realiseren van een nieuwe villawijk ging het roer om. “ik ben technisch en een wellness liefhebber. Dus toen ik middels een relatie de kans kreeg om exclusief de verantwoording te krijgen voor de Canadese spa’s in Nederland was het roer snel om. Het leven is een hoofdweg met vele afslagen en voor mij was dit een perfecte afslag die ik met twee handen aan het stuur heb genomen”.


Als een van de eersten in Nederland startte René in 1999 met het importeren van spa’s uit Canada. Het merk Sunrisespa’s maakte al vanaf 1984 spa’s. Sinds 2005 ontwerpen en vervaardigen zij ook een exclusievere lijn onder de naam Paragonspa. Deze Canadeese spa’s staan bekend om hun topkwaliteit en zijn ideaal om in een vlonder in te bouwen. In 2012 zijn de spa’s van het merk ALLSEAS op de markt gekomen en hebben niet alleen alle voordelen van de Canadeese produkten maar ook nog eens verbeterde eigenschappen zoals een Ozonmix systeem en ook een vloeibare geurstof die voor een krachtige aromatherapie zorgt. Zij zijn niet alleen gebouwd om er mooi uit te zien; zij behoeven minder reiniging en onderhoud dan andere merken. Voeg daar nog het met het unieke filtersysteem verkregen water aan toe en de beste garanties die er op de markt te vinden zijn en U begrijpt meteen waarom er vele liefhebbers zijn voor dit produkt.

Sunrise Spa

Sunrise maakt topkwaliteit whirlpoolspas sinds 1987. Ons bedrijf is geen gewoon bedrijf, het is een groep van toegewijde mensen die, net als u, op zoek zijn naar middelen ter verbetering van onze levenskwaliteit. Wij stellen het op prijs uw visie over de functies van een whirlpoolspa voor u en uw familie te vernemen. Wij zijn overtuigd dat wij de gepaste spa hebben, als u op zoek bent naar hydrotherapiemassage, of een manier om een nieuwe relatie met familie en vrienden op te bouwen, of alleen maar een manier om te relaxen en te genieten. Uit naam van ons allemaal bij Sunrise Spas, bedankt en zoals men het in Canada zegt: ga lekker onderuit zitten en geniet!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Allseas Spas - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken