Service & Onderhoud Spa's

Ook voor onderhoud en service bent u van harte welkom bij Aqua Vivenda

Als er bij u thuis een heerlijke onspanningsruimte is ingericht met een prima werkende spa met heerlijk helder water is de gedachte aan onderhoud misschien niet voor de hand liggend. Maar met name de draaiende delen en nog belangrijker ; het Ozonsysteem voor de desinfectie moeten regelmatig geïnspecteerd worden. In de praktijk is de aanzuigslang voor de Ozon vaak al na een jaar aan vervanging toe omdat de Ozon niet alleen de bacteriën doodt maar ook de weekmakers van de slang afbreekt waardoor de leidingen broos kunnen worden. Dus een onderhoudsbeurt is zeker op zijn plaats zo eens in de anderhalf jaar. Voor een zwembad is een jaarlijkse controle zeker aan te raden en dan met name de werking van de pomp en de injectiepompjes voor zuur en chloor indien aanwezig. Een zout ionisatie systeem moet schone (kat)anodes hebben voor een juist en energievriendelijk functioneren.

Aqua Vivenda heeft met name voor de spa’s alle onderdelen in huis en ook voor oudere modellen of inruilwensen kunt U op service en onderdelen rekenen. Zoals Leidingwerk, jets, printplaten, pompen , ozongeneratoren , blowers, filters , verwarmingselementen, besturingskasten , covers en liftsystemen, isolatiehoezen of rol-en of schuifdekken enz. enz.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het service verlenen aan vele honderden spa’s en zwembaden in binnenland maar ook daarbuiten zoals ;Duitsland, België en Frankrijk maar ook de Canarische eilanden en Italië heeft AQUA VIVENDA zijn service gerichte klantbehandeling wel bewezen.
Is er onverhoopt een storing of wenst U een onderhoudsbeurt aan uw spa , zwemspa of zwembad bel dan direkt met service nummer 0653104529 met name voor de regio West Nederland.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.aquavivenda.nl