Spa Aqua Vivenda

Op zoek naar een spa voor in je tuin of wellnessruimte? Bij Aqua Vivenda vind je de spa die bij je past.

Spa Aqua Vivenda

Aqua Vivenda levert al 15 jaar spa’s en aanverwante artikelen en kunnen met recht spreken over vele honderden tevreden klanten die op hun beurt weer regelmatig nieuwe klanten aanbrengen. Het is belangrijk om de wellnesswensen van een potentiële klant zo goed mogelijk in beeld te brengen omdat AquaVivenda zo veel mogelijk een bijpassend product wil leveren. Dit kan een éénpersoons ofwel een achtpersoons spa zijn of een model er tussenin. Zelfs een zwemspa voor de sportievelingen die regelmatig een baantje willen trekken kan AquaVivenda snel en adequaat leveren.

In de praktijk gaat er bijna altijd en inspectie bezoek bij de klant thuis aan een aanbieding vooraf ,zodat er met alle (on)mogelijkheden rekening gehouden kan worden. Je kunt hierbij denken aan ; de juiste opstelplaats, de stroomvoorziening, de indeling van de spa, het verzinken en afwerken met vlonders, de instapmogelijkheden, de bereikbaarheid van de technische ruimte,de bereikbaarheid van de opstelplaats, de individuele wensen enz..

 

Vraag een offerte aan

Na plaatsing word de spa altijd afgevuld en volledig getest en gedemonstreerd. De afstelling van de spa en de waterbehandeling is van cruciaal belang om voor helder fris en aangenaam water te zorgen. Een klant moet nutuurlijk altijd tevreden zijn en dat is ook de reden dat er vele potentieele klanten via klanten de weg naar AquaVivenda weten te vinden.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.aquavivenda.nl