Chillisy waterdicht loungekussen van Cleopatra

Cleopatra introduceert de Chillisy; het waterdichte loungekussen die het dobberen in het zwembad écht comfortabel maakt.

Het waterdichte loungekussen Chillisy van Cleopatra, een ware hype in Zwitserland is nu te koop bij de grotere zwembadspecialist.

De Chillisy wordt geproduceerd in Zwitserland en is daar een groot succes. Reden genoeg voor Cleopatra om hem in Nederland te introduceren. Marcel Mol, commercieel directeur van Cleopatra: 'De Chillisy past perfect in deze wereld waarin het buitenleven en comfort steeds belangrijker worden. Voor 'op het droge' is er keuze genoeg als het gaat om comfortabel loungen, in het water is daar nog maar een zeer gering aanbod voor', aldus Marcel. 'Bovendien ademt de stof van de Chillisy en zorgen de omvang en het materiaal voor stabiliteit op het water en dus optimaal dobbercomfort.'

Kleuren en afmetingen loungekussen Chillisy

De Chillisy is verkrijgbaar in twee afmetingen, te weten 100 cm x 130 cm en 100 cm x 190 cm, en is beschikbaar in de kleuren lime, aqua, sun en pink.

Kwaliteit loungekussen Chillisy

Marcel: 'De Chillisy is OEKO-TEC Standard 100 gecertificeerd en dus van hoogwaardige kwaliteit; het loungekussen is resistent tegen Uv-straling, zout en chloor. Bovendien is de stof huidvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.'

Verkooppunten loungekussen Chillisy

De Chillisy is te koop bij de grotere zwembadspecialist.

Meer informatie: www.cleopatra.nl

Publicatiedatum: 4 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Wellness in je tuin: tien leuke voorbeelden

Jaimy van de Wal

Hebben! Het allereerste zwembad voor een kleine tuin: de Urban Po...

Sandra van Koningshoven

Heuts - de zwembadspecialist

Drie redenen waarom je een zwembad in je tuin zou willen

Guido van Loon

Fiberpool zwembaden

Zwembad 

Advertentie
Advertentie
Advertentie