Profielfoto van Cleopatra

Cleopatra

Handelsweg 45, 1525RG WESTKNOLLENDAM

Over ons

Cleopatra is al vanaf 1966 dè Nederlandse producent van luxe & hoogwaardige wellnessproducten, zoals baden, whirlpools, stoomcabines en stoomdouches.

Cleopatra Wellness

Cleopatra, dochteronderneming van Hansgrohe, is sinds 1966 de Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten. Het assortiment bestaat uit stoom-/ douchecabines,individuele stoomoplossingen baden en whirlpools. De belangrijkste inspiratiebron voor Cleopatra is water waarbij de ontspanningsbehoefte van de consument voorop staat.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden alle producten in eigen huis geproduceerd door deskundige vakmensen. Daarnaast onderwerpen zij alle gefabriceerde producten aan een uitvoerige en gedegen kwaliteitstest.  Met de passie voor het product en de jarenlange ervaring garanderen zij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van alle Cleopatra-producten.

Wilt u meer weten over Cleopatra en haar producten? Neemt u dan een kijkje op www.cleopatra.nl. Daarnaast vraagt u gemakkelijk online brochures aan en vindt u middels de postcodecheck welke dealers bij u in de buurt zijn gevestigd.

Showroom & Wellness Experience Center
Om een goede indruk van de producten te krijgen, is een bezoek aan de showroom en Wellness Experience Center in Westknollendam (Zaanstad) een aanrader. De showroom is onlangs grondig verbouwd en totaal vernieuwd. U krijgt op 500m2 een nog beter beeld van het ruime aanbod. Het overgrote deel van het assortiment wordt hier overzichtelijk aan u gepresenteerd. De ervaren medewerkers verwelkomen u graag om u te adviseren over de verschillende stoom-/ douchecabines, baden, whirlpools en het nieuwe Modulair Stoomconcept. Desgewenst komen zij bij u thuis om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Ontdek en overtuig uzelf
Onderdeel van de showroom is het Wellness Experience Center. Hier ervaart u zelf de weldaad van een stoomdouche of de ontspannende werking van spa-hydromassage. Breng een bezoek aan het Wellness Experience Center en ondervind in dit  mini-kuuroord zelf de voordelen van het stomen en bubbelen. Het gebruik van een stoomdouche of spa-hydromassage is gezond voor lichaam en geest.