Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Een sprong voorwaarts: Organic tuinkamers van Metalura

Bij Metalura draait alles om buitengewoon design. De Organic tuinkamer collectie, ontworpen door William de Boet, vindt zijn oorsprong in de natuur. Laat u inspireren.

Bij Metalura draait alles om buitengewoon design. De Organic tuinkamer collectie, ontworpen door William de Boet, vindt zijn oorsprong in de natuur. Met ronde vormen en natuurlijke invloeden creëren deze tuinkamers een sfeer van rust, warmte en comfort. Deze exclusieve buitenkamers tillen je buitenbeleving naar een hoger niveau door hun ruimtelijkheid en lichte uitstraling. Uniek maatwerk en hoogwaardig materiaalgebruik zorgen voor een buitengewoon resultaat dat bij elke omgeving past.

Uniek en vooruitstrevend design
De Organic tuinkamer collectie kenmerkt zich door organische vormen die een spel van zon en licht mogelijk maken. Warme aardetinten worden gecombineerd met antraciet, hout en keramiek, wat zorgt voor een tijdloos geheel. Hoogwaardige materialen geven elke tuinkamer een exclusieve uitstraling, waardoor je buitenruimte verandert in een luxe toevluchtsoord.

Vloeiende vormen en hoogwaardige materialen
Elke Organic tuinkamer die we realiseren is uniek in vormgeving en materialen. De mogelijkheid om gesegmenteerde glazen wanden en ronde vormen te integreren, geeft een bijzonder resultaat. Deze ronde vormen en natuurlijke invloeden stralen rust, warmte en comfort uit, en creëren een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Eén met de natuur
Met een Organic tuinkamer vervaagt de grens tussen binnen en buiten. De wellness beleving en verbinding met de natuur maken van je buitenruimte een oase van rust. Combineer een zacht en warm kleurenpalet met zorgvuldig geselecteerde beplanting om een harmonieuze omgeving te creëren. De organische vormgeving van de tuinkamer is toepasbaar op elke kavel, wat zorgt voor een persoonlijke en unieke buitenruimte.

Een volledig ontzorgde ervaring
Bij Metalura zorgen we ervoor dat jouw tuinkamerproject van begin tot eind vlekkeloos verloopt. Van ontwerp tot realisatie, wij nemen je alle zorg uit handen zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe buitenruimte.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak of vraag ons inspiratieboek aan en ontdek hoe de Organic tuinkamer collectie van Metalura je buitenleven kan transformeren. Kijk op www.metalura.nl.