Keramische tegels keuken

Supermakkelijk schoon te maken, dus ideaal! Dat is wel het meest voorkomende antwoord op de vraag welke vloer je het beste kunt kiezen voor de keuken.

Een keukenvloer wordt intensief gebruikt: er wordt veel over gelopen en er wordt veel met stoelen geschoven. Er wordt geknoeid tijdens het koken of bij de maaltijd. Dan is het fijn om te weten dat keramische tegels in je keuken fantastische eigenschappen hebben die deze problemen het hoofd kunnen bieden. Je wilt dat keramische tegels keuken niet krassen, dat er geen vocht of vet in kan trekken en dat je de tegels makkelijk schoon kunt maken. Een keramische tegelvloer keuken bezit al die dingen en is ook zeer slijtvast. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft je keramische keukenvloer als nieuw.

En dan nog de keuze. Bij Nibo Stone vind je werkelijk alle soorten en maten tegels. Houtlook, betonlook, marmerlook, noem het maar op. En dan ook nog in veel verschillen maten dus er zitten altijd een vloer tussen die jij mooi vindt. Stop dus maar met zoeken, maar breng gewoon een bezoekje aan een van de XXL-showrooms van Nibo Stone. Hier liggen alle vloeren op grote beloopbare oppervlaktes. Zo heb je een goede kijk! Maak wel even een afspraak, dan krijg je ook nog een gratis advies en een antwoord op al je vragen. Dit kan eenvoudig van www.nibostone.nl (ook online adviesgesprek mogelijk!). 

Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten