Keramische tegels

De trendy keramische tegels uit de collectie van Nibo Stone zijn duurzaam, slijtvast, geschikt voor iedere ruimte en voor iedere stijl.

Voor iedere stijl

Het assortiment keramische tegels van Nibo Stone is ruim. Van grote industriële tegels met een betonlook tot landelijk keramisch houtparket dat nauwelijks van een echte houten vloer is te onderscheiden. In warme houtkleuren zoals het donkere wengue, rode merbau of vergrijsd eikenhout. Of wat dacht je van tegels in de populaire warme kleur greige? Een mooie kalme mix tussen beige en grijs. Ook witte, zwarte of grijze tegels zitten in het assortiment. 

Kras- en stootbestendig

Alle tegels zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor kras- en stootbestendig. De tegels kunnen ook tegel de wand geplaatst worden. De keramische tegels zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer, omdat ze speciaal bewerkt zijn. Hierdoor hebben ze een stroef oppervlak en glijdt je niet snel uit. Bovendien zijn de tegels heel compact. Hierdoor krijgt vuil geen kans om in de tegel te dringen en is schoonmaken heel gemakkelijk. Verder zijn de keramische tegels ook heel veilig. Ze zijn namelijk vrij van schadelijke stoffen, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Verder kan een handig persoon ook zelf een keramische vloer leggen.

Bezoek de showrooms van Nibo Stone in Venlo en Vianen om de nieuwe collectie te bekijken. Ze zijn gelegd en gevoegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo krijg je een goed beeld van de tegels.  Of bekijk hier meer voorbeelden van keramische tegels.  

Profielfoto van Nibo Stone vloeren
Nibo Stone vloeren
De Limiet 3, 4131 NR VIANEN
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten