Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

James: voor het mooi houden van uw pvc-vloer

Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden, adviseren wij het volgende:

James: voor het mooi houden van uw pvc-vloer

De Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden, adviseren wij het gebruik van zachte stoeldoppen en wielen, Scratchnomore en schoonloopmatten.

Daarnaast is het raadzaam dat u de vloer op de juiste wijze behandelt, voor het beste resultaat adviseert Belakos de producten van James. Lees hier hoe en met welke middelen u uw Belakos-vloer in topconditie houdt.

James Keuzehulp
De James Keuzehulp is een handig hulpmiddel om u perfect te kunnen adviseren op het gebied van onderhoud. Middels een aantal vragen bekijken we uw wensen en mogelijke problemen aangaande onderhoud en vlekken. Op basis van uw antwoorden wordt u de juiste producten geadviseerd, passend bij uw behoefte. Ook kunt u, op het scherm waar het advies aan u wordt getoond, meteen een bondige gebruiksaanwijzing van de geadviseerde producten bekijken en opslaan. Zo heeft u direct alles bij de hand om uw onderhoud perfect uit te voeren.

Graag wijzen we nog op de  Vlekkenwijzer, een handige zoekmachine waar u zo’n 1500 vlekoplossingen aantreft. U krijgt daar de juiste instructies om de meeste vlekken succesvol te verwijderen.

Op de foto Rustico visgraat kleur 20 uit de Belakos pvc-collectie.