Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Belakos aanwezig bij digitale editie van VT  wonen&design beurs

Heel oktober staan de site van VT wonen&design beurs en de bijbehorende social media kanalen helemaal in het teken van de woonmaand. Ook Belakos is erbij!

JOIN US!

Een maand lang zal je voorzien worden van het laatste woonnieuws en de beste beursaanbiedingen en van 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei inspirerende, online happenings plaats. Denk: toffe trendlezingen, advies van woonexperts, fijne binnenkijkers en een waanzinnige woonbingo. 

Over Belakos

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. In Nederland kunnen particulieren onze producten vinden bij een groot netwerk aan verkooppunten. Daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. In Nederland kunnen particulieren onze producten vinden bij een groot netwerk aan verkooppunten. Daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.

GOEIE AANBIEDING!

Enthousiast geworden? Belakos is een van de aanbieders van de speciale beursaanbiedingen tijdens de digitale editie van de vt wonen&design beurs. Wij bieden je 15 procent korting op de pvc-collectie. Lees verder op onze website!