@hundred.ninety gaat voor een Belakos karpet

Charlotte van @hundred.ninety was op zoek naar een mooi groen karpet met een luxe uitstraling. En dat heeft ze gevonden!

Tapijtkwaliteit: Summit

Haar keuze is gevallen op de warme groene kleur uit de Summit serie. Het tapijt uit de Summit serie heeft een mooie glans. Deze glans zorgt voor een chique en luxueuze uitstraling. 

Afwerking: Volume karpet

Het karpet is voorzien van een volume afwerking. Bij een volume karpet worden de randen van het vloerkleed naar de onderzijde omgevouwen en wordt de onderzijde dikker gemaakt met een schuimlaag met antislip werking.

Over hundred.ninety

Charlotte heeft een succesvol instagramaccount: h u n d r e d n i n e t y. Hierop brengt ze haar eigen huis en dagelijks leven in beeld met de nadruk op interieur & lifestyle. Bekijk het account, en laat je inspireren

Meer van Belakos Bekijk alle

Sandton

Sandton is een tapijt met een gesneden pool, gemaakt van speciaal SDN garen. SDN garen is een polyamidevezel met bijzondere eigenschappen. Het garen is 100% UV-bestendig, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste huishoudelijke reinigingsmiddelen inclusief met water verdund bleekmiddel. Doordat het garen in één stap geproduceerd en gekleurd wordt, zijn de opbrengsten hoog, is er weinig afval en is het waterverbruik minimaal. Sandton is verkrijgbaar in 9 kleuren en geschikt voor intensief gebruik.

Belakos

Omnia

Omnia is een lussenpool tapijt gemaakt van speciaal SDN garen. SDN garen is een polyamidevezel met bijzondere eigenschappen. Het garen is 100% UV-bestendig, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen de meeste huishoudelijke reinigingsmiddelen inclusief met water verdund bleekmiddel. Doordat het garen in één stap geproduceerd en gekleurd wordt, zijn de opbrengsten hoog, is er weinig afval en is het waterverbruik minimaal. Omnia is verkrijgbaar in 8 kleuren en geschikt voor intensief gebruik.  

Belakos