Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

DIT ZIJN DE TRENDS VOOR PVC VLOEREN EN TAPIJT

De vloer vormt de basis van je huis. Gelukkig valt er voor elke stijl en smaak veel te kiezen, in materiaal, dessin en duurzaamheid.

DE KLASSIEKE VISGRAAT

De PVC vloer is aan een flinke opmars bezig en dat is niet zo gek. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, oersterk en zacht aan je voeten. Je hebt wel de uitstraling maar niet het onderhoud van een houten vloer. Een van de meest verkochte vloeren van Belakos is de Rustico Visgraat kleur 20, een klassieke schoonheid. De extra grote planken van 150 cm lang geven een gevoel van ruimte en rust. Vanwege het slijtvaste en waterbestendige karakter van PVC kun je de Rustico visgraat ook gebruiken voor de trap of in de badkamer.

DE VOORDELEN VAN RIGID

De Rigid-collectie van Belakos laat zien dat de ontwikkelingen op het gebied van PVC vloeren niet stil staan. Woon je in een huis waar de bestaande vloer moet blijven liggen, zoals een huurwoning, dan is deze PVC vloer ideaal. De planken hebben een geïntegreerde ondervloer en door het Uniclic-systeem heb je geen lijm nodig om de vloer te leggen. Je hebt dus geen extra ondervloer nodig en hoeft je geen zorgen te maken over kleine oneffenheden, deze vallen weg. Met de Rigid vloer maak je een duurzame keuze, hij is namelijk 100% weekmakervrij en 100% recyclebaar.

EXTRA ZACHT TAPIJT

Ook de ontwikkelingen op het gebied van tapijt staan niet stil. Wanneer je het hebt over de kwaliteit van een tapijt, heb je het over het materiaal waarmee het tapijt is gemaakt. Afhankelijk van de kwaliteit kan een tapijt zachter aanvoelen, langer meegaan of meer of minder onderhoudsvriendelijk zijn. Belakos introduceert dit najaar vier nieuwe kwaliteiten tapijt: Satisfaction, Obsession en Glamour in oktober en Suspense in november. Nieuw aan deze kwaliteiten is het gebruik van iSense garen, een superzacht polyamide garen dat aan het tapijt een zijdezacht gevoel geeft. Nog zachter dan je al gewend was van tapijt.

TAPIJT VOOR EEN BETERE WERELD

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij het ontwikkelen van producten. Zo wordt het tapijt van Sedna® gemaakt met ECONYL®, geregenereerde polyamide, een garen uit gerecycleerd afval, zoals oude tapijten en achtergelaten visnetten die uit de zee gehaald worden. Met dit zachte en duurzame tapijt helpt Sedna® het leven te redden van duizenden prachtige zeedieren, zoals zeeschildpadden, dolfijnen en zeehonden, die niet langer verstrikt raken in dit levensbedreigende afval. Een tapijt met een belangrijke boodschap.

Tip: Nieuwsgierig naar de PVC vloeren en tapijten van Belakos. Kijk op onze website voor meer informatie en de verkooppunten in Nederland.