Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wij zijn erg blij met onze Rustico pvc-vloer!

Jet en Mauro, ouders van Liv en Luna: “Blokken, boekjes, poppen. Onze kleuter en een kruipende baby vermaken zich opperbest op de grond..."

"... de luxe en gezellige uitstraling van hout én ook nog eens slijtvast en gemakkelijk schoon ..."

Jet en Mauro, ouders van Liv en Luna: “Blokken, boekjes, poppen. Onze kleuter en een kruipende baby vermaken zich opperbest op de grond. Bij zulk intensief gebruik is het prettig om te weten dat een pvc-vloer van Belakos voldoet aan alle milieu- en gezondheidsnormen. Wij zijn erg blij met onze Rustico pvc-vloer! Deze vloer heeft de luxe en gezellige uitstraling van hout én is ook nog eens slijtvast en gemakkelijk schoon te houden."

De vloer in je huis, daar lééf je op. Met je buik op de grond naar de televisie kijken, met je rug tegen de verwarming een boek lezen, stoeien met je grote broer, ravotten met de hond, op een picknickkleed een taartje eten. Op de pvc- vloeren van Belakos kunnen kinderen heerlijk hun gang gaan. De planken kunnen tegen een stootje en zijn zo weer schoon als er een glas limonade omvalt. Maar dat is nog niet alles…

Bij de selectie van pvc-vloeren stelt Belakos hoge eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid. Wij controleren de fabricage nauw gezet, zodat wij klanten producten kunnen leveren die voldoen aan de strenge regels van de Europese Unie.

Al onze pvc-planken hebben het A+ label en de E1-norm voor VOC-uitstoot. Met de keuze voor Belakos ben je verzekerd van een vloer die op alle vlakken grondig getest is! 

Wat maakt de Belakos Rustico-serie zo uniek?
– verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren;
– met een uniek dessin;
– voorzien van een matte toplaag;
– alle kleuren zijn in 2 formaten verkrijgbaar, visgraat en lange planken;
– de visgraat plank heeft een klassiek formaat waardoor de vloer een nog authentiekere uitstraling krijgt.

Ontdek de Belakos pvc-collectie via www.belakosflooring.com of kom langs bij een van de 750 verkooppunten in Nederland.