Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

KLEED. VAN BELAKOS

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen ook de behoefte aan verandering. ‘Het anders doen, de dingen voor jezelf opnieuw inrichten.’

Als we niet beter wisten, zou dit natuurlijk ook zomaar over je (woon)kamer kunnen gaan. En laat Belakos daar nu helemaal thuis in zijn: jouw vloer als stevig fundament van je woning.

De vloeren van Belakos staan bekend om het duurzame, stoere en onderhoudsvriendelijke karakter. Een vloer van Belakos betekent dan ook een stevige vriend voor langere tijd. De tijdloze en eindeloze mogelijkheden zorgen voor de uitstraling die je wenst. Wat dan als je tussentijds eens wilt ‘veranderen of als je extra warmte wilt toevoegen aan je huis?’
Dan is Kleed. van Belakos een perfecte optie. Met een uitgebreid assortiment aan tapijtkwaliteiten, kleuren en vormen kun je letterlijk alle kanten (en maatwerkranden) op!

       Klik hier voor meer informatie over Kleed. van Belakos

De luxe en warme uitstraling van een vloerkleed creëren sfeer en het gevoel van thuis. Daarnaast werkt het geluiddempend en voelt het heerlijk aan onder je voeten. Met alle goede onderhoudsadviezen én -producten blijft je vloerkleed ook nog eens heel lang mooi.

Wil jij meer weten over Kleed. van Belakos? Neem dan gewoon eens contact op met één van de verkooppunten bij je in de buurt. Hier vind je alle informatie als het gaat om de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.
De adviseurs helpen je met liefde op weg.

        Zoek hier een verkooppunt bij jou in de buurt!


Belakos.
‘Als een vloerkleed luxe én warmte mag brengen.’