Foto: Welke-verschillende-soorten-tapijt-zijn-er

Welke verschillende soorten tapijt zijn er?

Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke soorten tapijten er zoal zijn, zodat je straks eenvoudiger je keuze kunt maken.

Guido van Loon

Dit zijn de verschillende soorten tapijten

Wil je een tapijt gaan kopen en wil je meer weten over de verschillende soorten tapijten die er zijn? Misschien verhuis je binnenkort en ga je een geheel nieuwe woning inrichten of ben je je huidige inrichting zat en wil je hier iets aan veranderen. Een tapijt zorgt ervoor dat je jouw woning in een handomdraai een andere uitstraling geeft.

Jute vloerkleden

Het jute vloerkleed is erg populair. En dat is niet zonder reden, want dit vloerkleed past perfect bij een exotisch en warm interieur waar er met veel vrolijke kleuren gespeeld wordt. Je kunt hem echter ook perfect gebruiken voor een strak interieur, om een net even wat meer rustgevend effect te creëren. Het vloerkleed is eenvoudig schoon te houden, omdat je ze enkel hoeft te stofzuigen. Jute vloerkleden geven de ruimte veel sfeer en zijn hartstikke trendy. Ronde vormen zijn namelijk ook helemaal in, waardoor je dit vloerkleed perfect met andere items in deze trend kunt combineren.

Vintage vloerkleed

Het vintage vloerkleed is ook helemaal trendy. Vooral het Perzische vloerkleed wordt veel in diverse interieurstijlen gezien, maar voert de boventoon in het industriële interieur. Er worden bovendien meer ontwerpen op de markt gebracht die bewust een wat oude look hebben. Zo hebben deze vloerkleden toch een vintage uitstraling. Je kunt ook vintage vloerkleden zonder vervagingen bestellen. Hierbij valt de print net iets meer op.

Grafisch vloerkleed

Met een grafisch vloerkleed heb je een mooie eyecatcher voor in huis. Deze vloerkleden zijn zeer trendy en passen bij diverse interieurstijlen. Vooral in het moderne interieur stelen ze echt de show, omdat ze hierin voor extra dynamiek en kleur zorgen. Een grafisch vloerkleed zal daarbij niet snel gaan vervelen, omdat er altijd wel wat nieuws te zien valt in het vloerkleed.

Vloerkleed met bloemenprint

Of kies voor een vloerkleed met bloemenprint. Dit vloerkleed is ook helemaal in en zorgt voor wat meer kleur en warmte in de ruimte. Het ideale recept voor vrolijkheid dus. Dit vloerkleed past perfect bij een bohemian interieur, maar matcht net zo goed met een klassiek interieur. Bekijk eens welk trendy vloerkleed jou het meest aanspreekt en ga op zoek naar een passend vloerkleed voor jouw ruimte, zodat je hier meer sfeer in kunt creëren.

Reacties