Foto: Vloerkleed_Stylen

4 Manieren waarop je een jute vloerkleed kunt stylen in je woonkamer

Het brengt een natuurlijke en rustieke uitstraling met zich mee en kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen.

Henny 14 Oktober 2023

Vloerkleden zijn een goede toevoeging aan elke woonkamer, ze kunnen namelijk de sfeer van de ruimte bepalen. Wat voor uitstraling je ook wil in je woonkamer, met een mooi vloerkleed kan je de sfeer bepalen. Een jute vloerkleed is in de laatste jaren een populaire keuze geworden. Het brengt een natuurlijke en rustieke uitstraling met zich mee en kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen. In dit artikel delen we vier creatieve manieren waarop je een jute vloerkleed kunt stylen in je woonkamer, om zo de perfecte sfeer te creëren.

Minimalistische elegantie:

Een jute vloerkleed kan prachtig tot liggen in een minimalistische woonkamer. Kies voor een lichtgekleurd kleed om een rustige en serene sfeer te creëren. Combineer het kleed met meubels in neutrale tinten, zoals wit, grijs of beige. Voeg wat groene planten toe om wat levendigheid en frisheid aan de ruimte te geven. Deze eenvoudige en strakke styling zorgt voor een tijdloze elegantie in je woonkamer. Je kunt gemakkelijk online vloerkleed kopen en uit honderden verschillende jute vloerkleed modellen kiezen. 

Bohemian chic:

Wil je juist een wat speelse en nonchalante uitstraling? Dan is een bohemian stijl met een jute vloerkleed perfect voor jou. Kies voor een kleed met een opvallend patroon of kleurrijke details. Combineer het kleed met meubels en accessoires in warme tinten, zoals rood, oranje en geel. Voeg wat kussens met etnische prints toe en hang wat macramé wanddecoraties op. Deze mix van kleuren, texturen en patronen brengt een gezellige en relaxte sfeer in je woonkamer.

Scandinavische eenvoud:

Als je van een strakke en minimalistische stijl houdt, maar toch wat warmte wilt toevoegen aan je woonkamer, is een Scandinavische styling met een jute vloerkleed een goede keuze. Kies voor een lichtgrijs of beige kleed om het rustieke element te behouden. Combineer het kleed met meubels in lichte houttinten en voeg wat zachte en gezellige accessoires toe, zoals wollen plaids en kussens. Deze eenvoudige en natuurlijke styling brengt een gevoel van comfort en rust in je woonkamer.

Industriële uitstraling:

Wil je juist een stoere en robuuste uitstraling creëren? Combineer dan een jute vloerkleed met een industriële interieurstijl. Kies voor een kleed met een grovere structuur en natuurlijke kleuren, zoals bruin of donkergrijs. Combineer het kleed met meubels gemaakt van ruwe materialen, zoals metaal en leer. Voeg wat industriële accessoires toe, zoals fabriekslampen en betonnen plantenbakken. Deze combinatie van materialen en texturen geeft je woonkamer een stoere en onderscheidende uitstraling. Voor meer informatie over jute vloerkleden of bij interesse om een vloerkleed te kopen; je kunt gemakkelijk een Jute vloerkleed kopen van Vloerkledenloods.nl, waar kwaliteit van vloerkleden centraal staat.

Reacties