Foto: 2015/Dickson-vloerkleed-binnen-buiten-2.jpg

Dickson-Constant vloerkleden

Dickson-Constant introduceert bekroonde collectie vloerkleden in Nederland. De designkleden van de collectie Flooring zijn geschikt voor binnen én buiten!

Voor deze collectie ontving Dickson in april 2015 de internationaal hoog aangeschreven Red Dot Award, in de categorie design en innovatie. De vloerkleden zijn beschikbaar in veertien verschillende tinten.

Lars Huizenga, Directeur Sales Benelux en Zwitserland: “Met de collectie zorgen we voor een ware revolutie in de wereld van de vloerbedekking. De kleden zijn vrij van slijtage en waterafstotend, en weerstaan bovendien een hoge mate van zonlicht. Dat maakt Flooring geschikt voor niet alleen gebruik binnen, maar zeker ook buiten. Met deze collectie laat Dickson technische prestaties en design hand in hand gaan.”

Intensief gebruik

De collectie vinylkleden is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in hotels, restaurants, kantoren en winkels. Met hun hoge weerstand tegen water en extreme weersomstandigheden zijn de vloerkleden ook uitermate geschikt naast zwembaden of andere plekken nabij water. Met hun stijlvolle design misstaat de collectie evenmin in woonkamers of slaapkamers.

Voor informatie over dealers en producten: www.dickson-constant.com.

Publicatiedatum: 19 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties