Actie Bellice

Nu in de aanbieding, de Bellice! Deze Solution Dyed Nylon kwaliteit is verkrijgbaar in 11 kleuren, geschikt voor trappen en wonen en leverbaar op ...

13 Februari 2020

Geschikt voor trappen en wonen

Vanaf 1 maart in de aanbieding, de Bellice! Deze Solution Dyed Nylon kwaliteit is verkrijgbaar in 11 kleuren en heeft een mooie uitstraling met een gewicht van 900 gram. De Bellice is geschikt voor trappen en wonen en leverbaar op 400cm en 500cm breed!

Ontdek de Bellice en bekijk de beschikbare kleuren in de online catalogus.

Resistanz tapijt

Tapijt uit de Resistanz collectie is geschikt voor woning- en projectinrichting. De elastische vezel maakt het Resistanz-tapijt sterk en licht- en kleurecht. Komt het tapijt in een ruimte waar veel zonlicht binnenkomt? Dan is Resistanz een perfecte keuze. Verkleuring door zonlicht bij dit unieke tapijt is simpelweg onmogelijk. Omdat ook het leggen van meerdere banen van dit tapijt naast elkaar geen kleurverschillen oplevert, is Resistanz-tapijt van begin af aan altijd ‘op kleur’.

Daarnaast zijn de polyamidevezels van Resistanz antistatisch en door hun vorm vuilwerend. Al deze eigenschappen zorgen er ook voor dat het tapijt wel tegen een stootje kan.

Meer van Belakos
Reacties