VDS Vloeren levert indrukwekkend visitekaartje af

Twaalf jaar geleden richtte Patrick van der Smissen zijn eigen onderneming op met een duidelijke missie: onderscheidend zijn.

19 Juli 2018

“Prijstechnisch kan VDS Vloeren met iedere vloer verkoper in Nederland concurreren. Het verschil zit ‘m in onze vakkennis en onze manier van werken”, stelt eigenaar Patrick. “Naast kwaliteit, service en nazorg, staat ook voorzorg hoog bij ons in het vaandel. Het gratis vooraf laten meten en controleren van ruimtes voorkomt een hoop narigheid. Bij particulieren vragen we bij VDS Vloeren geen aanbetaling vragen en we hebben vloeren in ons gamma in de prijscategorie van 14,95 tot 135 euro per M2.” Patrick van der Smissen gaat verder : “VDS Vloeren heeft ook aan de afgelopen 4 edities de VTWonen & Designbeurs in Amsterdam deelgenomen en we zijn nu ook vaak werkzaam in België. In januari 2019 zal VDS Vloeren terug op de Bouw en Reno beurs staan in Antwerpen. Het beste bewijs van de goede aanpak van VDS Vloeren en van de tevredenheid van onze klanten zijn de talrijke reviews die we krijgen, die spreken voor zich”.


Vernieuwend, eigenzinnig, karaktervol. Die drie woorden typeren zowel de eigenaar als het nieuwe pand waarin VDS Vloeren sinds 1,5 jaar is gevestigd. Een eigen kijk op zaken heeft Patrick van der Smissen altijd al gehad. Uiteindelijk leidde dit in 2005 tot de start van een eigen bedrijf in Steenbergen. Hierin kon hij al zijn ideeën en ambities kwijt. Onder het motto stilstand is achteruitgang, heeft hij altijd het pad van vernieuwing gezocht, ook tijdens de crisis. “Onze investeringen in de toekomst hebben geleid tot een explosieve groei, waardoor we op zoek moesten naar een betere locatie. Dit sfeervolle pand met showroom op de Blauwhekken beantwoordt aan al onze wensen”, aldus een meer dan gelukkige eigenaar.

VDS Vloeren, verdeler van hoogwaardige vloerbedekkingen, heeft de nieuwe collecties van de COREtec® vloeren in zijn aanbod opgenomen, de COREtec® Naturals en de COREtec® Megastones vloeren. COREtec® klikvloer, dé nieuwste revolutie in watervaste, duurzame, harde vloerbedekking heeft dus zijn oog laten vallen op VDS Vloeren uit Oud Gastel.

 De heer Patrick van der Smissen – VDS Vloeren : “Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking van COREtec® vindt zijn toepassing in zowel alle residentiële als commerciële projecten. Twee segmenten waar VDS heel sterk staat en nog wil uitbreiden want VDS bruist van ambitie”

Jan Dossche – COREtec® : De firma US Floors, verdeler van de COREtec® vloeren, is bijzonder verheugd dat VDS Vloeren ervoor gekozen heeft om haar vloeren op de Nederlandse markt te gaan verdelen. “Met VDS Vloeren heeft COREtec® er een absoluut top verkooppunt bij dat erg actief is op de Nederlandse markt. Tevens beschikken zij in Oud Gastel over een prachtige toonzaal, waarbinnen COREtec® inmiddels een prominente plaats heeft gekregen. VDS vloeren heeft de voorbije 12 jaar door haar dynamiek en specifieke marktbenadering bewezen dat men ook in moeilijke economische tijden nog sterk kan groeien indien men maar de juiste producten en service aanbiedt. Ik ben ervan overtuigd dat VDS Vloeren en haar team van enthousiaste medewerkers, een zeer interessant verkooppunt is om ons baanbrekend COREtec® product tot een succes te maken,” meldt Jan Dossche.


 
COREtec® is de nieuwe revolutie in PVC vloeren. COREtec® is een geweldig alternatief voor de verlijmde PVC vloer, daar zorgt de stevige clickverbinding voor zoals bij een laminaatvloer (vloeropbouw is totaal 8 mm). Door deze unieke clickverbinding is de COREtec® PVC vloer eenvoudig snel en zelf te installeren.
Een COREtec® PVC vloer is 100% waterdicht, COREtec® vloeren kunnen worden geïnstalleerd in vochtige omgevingen. COREtec® is zo stabiel dat ze onder normale omstandigheden niet uitzetten of krimpen, grotere ruimtes kunnen zonder dilatatie voeg worden geïnstalleerd. De COREtec® collectie heeft een kurk onderlaag voor een stiller, rustiger en aangenamer loopcomfort.
COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

- Extreem stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Eenvoudig onderhoud
- Geen extra ondervloer nodig
- 100 % watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie bij residentieel gebruik

VDS Showroom

De VDS Showroom is, tot op heden, één van dé meest trendsettende showrooms voor de Nederlandse consument. De showroom biedt een uitstalraam van nieuwe ideeën, inspiratie en “dromen” aan de Home & Lifestyle bewuste consument en ook aan de professionals waaronder de decorateurs, stylisten en interieurarchitecten. Er is een overzicht van wat er aan nieuwe producten op de markt is of gaat komen in de komende periode.

Het feit dat de consumenten talrijk en met veel interesse naar de showroom afzakken is een bewijs dat dit de goede manier is. Veel consumenten hebben al bouwtekeningen en zijn daadwerkelijk bezig met de koop van een vloer. Het is dus meer dan alleen advies. De showroom in Oud Gastel heeft sinds de opening zijn waarde al bewezen voor onze producten.

Het start met een persoonlijk en adviserende babbel. VDS Vloeren brengt je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloeren en toebehoren zoals de accessoires en plinten. Zij hebben ook vakmensen op het gebied van vloeren en men kan indien gewenst de gehele planning en coördinatie verzorgen. Op meten, adviseren, meubelen verplaatsen en terugzetten Het hele vloeren project leidt VDS Vloeren in goede banen. Of het nu gaat om een iets ouder huis of een nieuwe woning met de nieuwste technieken, door de ervaring van de jaren heen hebben ze bij VDS Vloeren voor elke situatie een goede oplossing in huis.

De Vloerenspecialist van Nederland!

VDS Vloeren is een succesverhaal aan het worden en dit zowel op residentieel als op projectmatig vlak. De showroom is een ideale plek om aan de consumenten, architecten, interieurarchitecten en professionals op de markt, de uitgebreide nieuwe collecties van o.a. de toonaangevende en trendy vloeren merken Quick-Step en COREtec® te laten zien en hun mening erover te vragen. Ook hebben wij een eigen merk “VDS Vloeren” ontwikkeld met houten vloeren laminaat en PVC.

VDS Vloeren kijkt in ieder geval reikhalzend uit naar de reacties op de nieuwe collecties en hoopt zoveel mogelijk consumenten, architecten, interieurarchitecten en professionals te kunnen overtuigen van de talrijke mogelijkheden en de waarde van ons bedrijf . We hebben reeds heel wat mooie en spraakmakende referenties op de residentiële en projectmarkt gerealiseerd in de afgelopen maanden en jaren en we zijn van plan dit verder uit te breiden. Bovendien hebben wij een eigen team van vakmensen die de vloer plaatsen. Onze mensen hebben tonnen ervaring met het installeren van vloeren en zij worden ook op regelmatige tijdstippen bijgeschoold. VDS vloeren werkt dus niet met ZZP’ers maar alleen met eigen personeel! 

VDS Advies

Als u bij uw bezoek aan onze showroom direct geholpen wilt worden, adviseren wij u van te voren een afspraak te maken. U mag uiteraard ook altijd vrijblijvend binnen lopen. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. U heeft liever advies thuis aan uw keukentafel? Dat kan ook bij VDS-Vloeren, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Via een invulformulier op www.vds-vloeren.nl kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer u het uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroom locaties of een afspraak bij u thuis. Een vloer kopen doet u niet elke dag, daarom staat VDS-Vloeren garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies, een heldere offerte en eerlijke prijzen.

Heeft u weinig tijd? Bent u slecht ter been? Of vind u het gewoon prettig om thuis de showroom te bezichtigen? Wij komen graag bij u langs met uitgebreide bemonstering voor uw nieuwe vloer of renovatie en een goed advies. Uiteraard geheel vrijblijvend en geheel op uw tijdschema ingepast.

Voor het maken van een afspraak neem telefonisch contact met ons op via 085-0645299 of via de website.

Kiest u voor VDS Vloeren, dan kiest u voor kwaliteit. Bij aankoop van een VDS Vloer kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een goed team van adviseurs en opgeleide parketteurs. En u kiest voor een service die al jaren ons kenmerk is. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil teveel betalen. Kiest u bij VDS Vloeren voor een laminaat, houten of PVC vloer, dan nog staat kwaliteit voorop.

Contactgegevens

Blauwhekken 1D
4751 XD te Oud-Gastel
T 085 0645 299
info@vds-vloeren.nl
www.vds-vloeren.nl