Houtwinkel Bladel: "Vakkundig advies en ondersteuning voor de consument"

De Houtwinkel maakt het leven van mensen prettiger door hen te helpen hun persoonlijke woonwensen in huis en tuin te realiseren.

13 Juli 2021

Dat doen zij door vakkundig advies te geven en hen te ondersteunen in de uitvoering. De Houtwinkel Bladel werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen en blinkt uit in maatwerk en duurzame totaaloplossingen.


 

Klanten letten vooral op de kleuren en of het onderhoudsvriendelijk is. Het belangrijkste product in ons bedrijf is eigenlijk het gehele proces. We ontzorgen van A tot Z. De klant die aan het verbouwen is en nog met de ruwbouw bezig is, komt nu in onze winkel voor bijvoorbeeld een zaag en een schroefje. In het vervolg als hij/zij verder is met de verbouwing en het in mag gaan richten komt hij/zij terug in onze showroom voor de vloer.

 

Sinds een 4-tal jaar zijn ook de COREtec® vloeren te vinden in de showroom van Houtwinkel Bladel. De specifieke voordelen van COREtec: COREtec vloeren zijn beschikbaar in heel wat designs en in diverse formaten zoals planken, tegels en visgraat. Het feit dat de vloeren onderhoudsvriendelijk zijn speelt zeker een belangrijke rol bij heel wat consumenten. De COREtec® vloeren zijn ook makkelijk te installeren wat voor vakman én consument veel voordelen biedt. In een minimum van tijd is de vakman klaar met het plaatsen van de COREtec®.

 

Wat ook een voordeel is: de ondervloer van kurk zit al onder de vloer vastgehecht. Er is bovendien een levenslange garantie op residentieel gebruik. Wat in het oog springende producten betreft: De visgraat vloer speel zeker een hoofdrol in 2021! De producten van de toekomst zijn vooral onderhoudsvrij en een goede verhouding tussen prijs-kwaliteit.

 

De toevoegde waarde van ons bedrijf voor onze klanten is dat wij de klant ontzorgen van A tot Z. Klanten kopen bij ons vaak op basis van vertrouwen. Wij krijgen dan de sleutel van het huis en als de eigenaar thuis komt is alles naar wens gerealiseerd. We willen natuurlijk telkens weer de persoonlijke woonwens van onze klant kunnen realiseren”.


COREtec®

Alle COREtec® vloeren zijn 100% watervast, stabiel, huisdiervriendelijk, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen, slijtvast, de installatie kan op elke ondergrond en er is geen acclimatisatie nodig. Ook Ideaal voor vloerverwarming & -koeling. De geïntegreerde kurk laag maakt dat de vloer comfortabel en warm aanvoelt en er is geen extra ondervloer nodig en geen egalisatie van ondergrond nodig, dus naast nieuwbouw ook perfect voor project- en renovatiemarkt. Bovendien is de geïnstalleerde COREtec® vloer dezelfde dag beloopbaar.

 

COREtec Floors pakt vanaf juni uit met een vernieuwde COREtec® The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.

Meer informatie: www.coretecfloors.com

 

 

Reacties