Familie uit Oud-Vossemeer kiest voor COREtec Naturals Swamp voor renovatie

De Familie Elenbaas uit het Brabantse Oud-Vossemeer kwam voor de eerste keer op de vt wonen&design beurs in Amsterdam in contact met COREtec®.

29 Juni 2021

Ze waren direct onder de indruk van de samenstelling van de COREtec-vloerdelen en de inhoudelijk fijne gesprekken met de aanwezigen van de vloerenproducent.

Op dat moment hadden ze geen vloer nodig. Maar daarna kwamen ze de naam COREtec® regelmatig overal tegen, vooral via het B2B nieuwsplatform van Wonen360.

 

De heer Elenbaas doet het verhaal: "Voor de renovatie van onze aangekochte woning van 9 jaar oud hadden we onder andere zo’n goede 80 M2 nieuwe vloeren nodig".

"Waarom COREtec®? Met name voor het installatiegemak, dankzij het geïntegreerde kliksyteem hoef je er geen studie voor te hebben gevolgd."

"Als je er een beetje in verdiept, kan iedereen deze vloerdelen leggen. De pluspunten? Voor ons, een gezin dat uit zes leden bestaat, zijn dat de 100% waterdichte kern, het sterke vinyl en de beschermende slijtlaag. Daarnaast is het grootste voordeel dat je de vloer zonder onderlaag kunt leggen. Bespaart een hoop kostbare tijd."

"Verder is het, nu we er al volop op lopen, springen en dansen, een ‘stille vloer’. Waarom we gekozen hebben voor dit COREtec® Naturals Swamp design van COREtec®?
We hebben voor Naturals Swamp gekozen, een neutrale kleur en levensecht design dat goed past op de eerste verdieping van ons huis. We hebben deze doorgelegd in alle 6 de slaapkamers en op de overloop. Wat ook interessant is aan COREtec® vloeren : Vrijwel geen onderhoud! Is ook een groot pluspunt. Stofzuigen en af en toe een dweil erover en klaar is Kees… We zouden zeker deze COREtec® vloer aanraden aan vrienden, kennissen en zakenrelaties, zonder meer. Alleen al vanwege het grote aanbod; de keuze is reuze."

Product: COREtec® vloeren
Collectie: COREtec® Naturals
Design: Swamp
Aantal M2: 80 M2
Website: www.coretecfloors.com

Reacties