COREtec® vloeren zeer interessant voor nieuwbouwwoningen

Familie Janssen is heel tevreden over de nieuwe COREtec® vloeren in haar nieuwbouwwoning.

22 Augustus 2018

De familie Janssen heeft voor de nieuwe COREtec® vloeren van USFloors gekozen voor hun in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning en meer bepaald voor het design Waterton Lakes Oak. Mevrouw Janssen: “We hadden ongeveer 80 M2 vloer nodig voor onze nieuwbouwwoning en we waren onder de indruk van de decoren van COREtec® die we op de website gezien hadden. Daarna zijn we naar een COREtec® verkooppunt geweest dat we gevonden hadden op de website. Voor de keuken opteerden we voor een vloer nodig die gemakkelijk is in onderhoud en dat was terug te vinden in het aanbod van de COREtec® vloeren. We hebben geopteerd voor de Waterton Lakes Oak design. COREtec® vloeren kunnen immers geïnstalleerd worden in natte ruimtes.”

“Ook in onze woonkamer kozen we voor de Waterton Lakes Oak van COREtec® omdat dit decor heel goed combinaarbaar was met onze meubelen en wand.”

COREtec® is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking! COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden. COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Voordelen van een COREtec® vloer:

- Stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Reinigt eenvoudig
- Geen extra ondervloer nodig
- 100 % watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie

COREtec® the original: dé revolutie in harde vloerbedekking

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient. COREtec® the original van USFloors mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter. COREtec® the original, is een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFLoors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimptniet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extraondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

De TOP categorie in het gamma zet – zoals haar naam laat vermoeden – in op akoestiek, comfort, warmte en degelijkheid. Air pockets in het kernmateriaal maken van SOUNDcore een stille vloer die akoestisch dempt. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat COREtec® uitermate geschikt is voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal. COREtec® met SOUNDcore-technologie is verkrijgbaar tussen 8 mm en 8,5 mm.

Meer informatie: www.coretecfloors.eu

Reacties