COREtec® vloeren in nieuwbouwwoning

Familie Woelkens uit Den Haag opteert voor de nieuwe COREtec® vloeren in hun nieuwbouwwoning.

Hoe zijn jullie in contact gekomen met COREtec®?

We waren op zoek naar een houten vloer omdat we dit erg mooi vonden voor onze nieuwe woning en we wilden graag een visgraat vloer.

We wilden een vloer waar we lang plezier van konden hebben. Maar tegelijkertijd hebben we een gezin met 4 jonge kinderen, dus hadden we ook twijfel over de bestendigheid en onderhoud van een houten vloer. We maakten ons met name zorgen over vocht en vetvlekken. Tijdens onze zoektocht hebben we ons georienteerd op hout, tegelvloer in houtlook, laminaat, vinyl. Waarbij we natuurlijk ook rekening moesten houden met de prijs.

Uiteindelijk hadden we gekozen voor houten visgraat vloer beneden en boven een laminaat vloer. Maar omdat we toch niet helemaal tevreden waren, vroegen we advies bij Woonmode. We hadden nog niet eerder gehoord van COREtec® vloeren, maar dit was precies de goede mix voor ons. 100% waterproof, krasbestendig, geschikt voor vloerverwarming, niet van echt hout te onderscheiden, een duurzame vloer, onderhoudsvrij en ook niet geheel onbelangrijk een goede prijs-kwaliteit verhouding. Perfect voor ons!

Hoe zijn jullie in contact gekomen met woonwinkel Woonmode?

Tien jaar geleden hadden we al onze gordijnen en vitrages aangeschaft bij Woonmode. We zijn toen heel fijn geholpen. Omdat we er eigenlijk niet helemaal naar tevredenheid uitkwamen met de vloer zijn we weer advies gaan vragen bij Woonmode.

Waarom woonwinkel Woonmode?

We zijn er weer heel fijn geadviseerd. De goede service en het persoonlijke contact zijn voor ons redenen om een volgende keer weer voor Woonmode te kiezen. Verder hebben ze ook een groot assortiment van goede kwaliteit.

Wat is oppervlakte van de ruimtes met COREtec®?

We hebben in de hele woning COREtec® vloer. Beneden COREtec® Naturals visgraat Forest ( ongeveer 70m2) en 1e en 2e verdieping boven de COREtec Naturals Forest.

Wat vinden jullie van het onderhoud van de COREtec® vloer?

We heb de vloer pas 2 maanden. Tot nu toe voldoet 1x per week dweilen met het speciale COREtec® onderhoudsmiddel.

En we hebben onder alle meubels viltjes geplaatst tegen eventueel krassen. Verder wel regelmatig stofzuigen om mogelijk krassen te voorkomen.

Als er bijvoorbeeld een steentje of zand ligt zou dit wel krassen kunnen veroorzaken. Maar wij lopen zonder schoenen in huis en stofzuigen dagelijks al sowieso met de kinderen. We zijn nog geen kras tegen gekomen!

Zouden jullie de COREtec® vloer aanraden aan andere consumenten?

Jazeker, zeker als je op zoek bent naar een vloer met dezelfde eisen als dat wij nodig hebben! Wij zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten over de vloer. Velen denken dat het een echt houten vloer is.

Meer zien?
www.coretecfloors.com en www.woonmode.nl