COREtec® Floors opent haar eigen Experience Center in Nederland

Op 5 februari 2024 opende COREtec® Floors haar Experience Center in Nederland, in De Woonindustrie te Nieuwegein.

Op 5 februari 2024 opende COREtec® Floors haar Experience Center in Nederland, in De Woonindustrie te Nieuwegein. Op een vloeroppervlak van maar liefst 86 m² kan je er door al hun collecties bladeren, inspiratie opdoen, trainingen volgen, experts ontmoeten en nog veel meer.

De Woonindustrie
Al meer dan 30 jaar is De Woonindustrie hét B2B-inkoopcentrum in de woon- en interieurbranche. Het is een ontmoetingscentrum waar exposanten, architecten, projectinrichters, retailers en wholesale brands elkaar versterken en waar detailhandelaars inkopen en inspiratie opdoen. Je vindt hier een totaalaanbod op het gebied van interieur en wonen, op een winkeloppervlak van maar liefst 40 000 m².

Je vindt het COREtec® Experience Center op de eerste verdieping, in expositieruimte B033.

Marketday en tal van evenementen

Elke maandag is het bovendien marketday, en zal iemand van het COREtec® Team aanwezig zijn. Dan zijn zowel B2C and B2B klanten van harte welkom tussen 10-17h om zich te laten inspireren en adviseren door experts op het gebied van wonen en interieur.

Van dinsdag tot en met vrijdag is het centrum ook te bezoeken op afspraak. Het iconische pand van De Woonindustrie is bovendien ook een inspirerende eventlocatie, waar minstens 5 evenementen per jaar georganiseerd worden. Er is dus steeds iets te doen! Je vindt alle informatie en data terug op de website van De Woonindustrie: www.dewoonindustrie.nl.

Voorjaarsvakdagen

Naast de opening op 5 februari 2024, kan je het Experience Center en De Woonindustrie zelf bezoeken tijdens de Voorjaarsvakdagen, van 4 tot en met 7 februari. Meer informatie vind je op www.dewoonindustrie.nl/dwi-vakdagen/.

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Volg ons op social media!

Instagram: www.instagram.com/coretecfloors.eu
Facebook: www.facebook.com/coretecfloors.eu
Linkedin: www.linkedin.com/company/coretec-floors-international
Pinterest: www.pinterest.com/coretecfloorseu/
YouTube: www.youtube.com/channel/@coretecfloorsinternational