COREtec® klikvloeren

COREtec® klikvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in de woning zelfs natte ruimtes.

Voordelen COREtec® klikvloeren

Je vloerbedekking is aan vervanging toe of misschien wil je gewoonweg eens een nieuwe vloer. Belangrijk bij de keuze voor een vloer zijn materiaal, onderhoud, plaatsing, ruimte, gezinssituatie enz.

Waar moet je rekening meehouden bij het kiezen van de juiste vloer? Zoek je de meest geschikte vloer voor je huidige of nieuwe woning? De vele voordelen die COREtec® klikvloeren bieden, de vele kleuren en uitvoeringen maken het iets gemakkelijker om de juiste vloer voor in je huis of appartement te vinden.

Alle vloeren en materialen hebben hun specifieke eigenschappen met hun voor- en nadelen. Een vloer voor je woonkamer stelt normaal andere eisen dan voor je keuken of badkamer. Vanaf nu bieden de COREtec® klikvloeren dé oplossing voor alle ruimtes in je woning.

COREtec® klikvloeren zijn warm en geven een groot comfort. Een uiterst functionele vloer die heel gemakkelijk is in onderhoud. Deze klikvloeren zijn zeer populair in talrijke huishoudens. COREtec® klikvloeren zijn kwaliteitsvloeren met tegel- en houtmotieven die 100% watervast zijn.

Vochtige ruimtes

COREtec® klikvloeren zijn uitermate geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten. De COREtec® klikvloeren zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden, watervast en milieuvriendelijk.

De COREtec® klikvloeren geven de badkamer een authentieke look van natuurgetrouwe houtdesigns of natuursteen.

Eenvoudig te installeren

De vloeren zijn gemakkelijk te installeren dankzij het handige en gepatenteerde kliksysteem. De planken kunnen bovenop de bestaande vloer geplaatst worden, ideaal dus bij renovatieprojecten.

Waar vind je dealers van COREtec®?

Bekijk hier een overzicht van COREtec®-dealers.